Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
- Kedziorson
- Masakrator
Re: Pytania wszelakie ... ;)
co powiecie na Banner of the gods ?
testowałem go w 1 bitwie (DE) no i nawet się spisywał trzymał walkę knightów co dostali gwardię od boku, później zestrzeliło go 2 dark ridersów ale cóż ....299pts. jade z nim odrazu na turniej napisze relacje po nim
testowałem go w 1 bitwie (DE) no i nawet się spisywał trzymał walkę knightów co dostali gwardię od boku, później zestrzeliło go 2 dark ridersów ale cóż ....299pts. jade z nim odrazu na turniej napisze relacje po nim
Panowie ( a także Panie jakby co ) moglibyście udzielić mi jakiejś rady odnośnie "tworzenia" od podstaw bohaterów ? Mam zamiar zabawić się w Khorna i ożywić Valkie na nowo
"Żaden plan bitwy nie przetrwa kontaktu z wrogiem, plan operacji wygląda świetnie do pierwszego kontaktu z nieprzyjacielem"
-
- Masakrator
Drogi, lecz to chyba mus przy rozpiskach opartych na piechocie.co powiecie na Banner of the gods ?
Na myśli masz Exaltedów zapewne.moglibyście udzielić mi jakiejś rady odnośnie "tworzenia" od podstaw bohaterów ?
Wsadzasz go na juggera, dajesz siekierę w łapę i każesz napierdalać w imię Khorna. Simplicity itself.
Z broni wartościowych-
Chaos Runesword
Axe of Khorne
Chaos Daemonsword
SoMka.
-
- Masakrator
aaaah
Skrzydełka z Possesdów z 40k.
Ciałko hm....może jakiejś heroski DE? Ujeb jej łeb, dodaj Chaośnicki, trochę GS, bitsów od Chaosiarzy i gotowe.
Skrzydełka z Possesdów z 40k.
Ciałko hm....może jakiejś heroski DE? Ujeb jej łeb, dodaj Chaośnicki, trochę GS, bitsów od Chaosiarzy i gotowe.
nie, a co wiecej, na niskie punkty radzi se nawet bardzo dobrzeJarekK pisze:jak kolega poprosił to tutaj zapytam.
a więc czy to prawda że woch dostaje w d*** z wszystkimi armiami????
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
-
- Masakrator
Tego nie powiedziałem
Tylko czasem drażnią mnie braki w AB. Co nie znaczy, iż obsysamy z finałem. Nadal mamy pierdolnięcie, a to się liczy.
Tylko czasem drażnią mnie braki w AB. Co nie znaczy, iż obsysamy z finałem. Nadal mamy pierdolnięcie, a to się liczy.
Źle się domyślasz... 40/40 mm...
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1110281
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1110281
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Belakor ma do stóp do głowy 5,5 cm, a od stóp do najwyższej części modelu (końcówka miecz) 9,5 cm.
Poza Belakorem była też oryginalna figurka DP, a także Azazel (bohater specjalny).
Azazel wygląda tak:
Poza Belakorem była też oryginalna figurka DP, a także Azazel (bohater specjalny).
Azazel wygląda tak:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- gerald_tarrant
- Masakrator