PAINTED by RAFIX (14.04 SMOK CHAOSU)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- morgan10005
- Falubaz
Re: PAINTED by RAFIX (9.04 SMOK DE)
A już myślałem że na żywo soie go pooglądam
Kto jest wlascicielem?
Prawde mowiac nie podoba mis ei na zdjeciach.
Jakos te kolory razem sie gryza czy cos.
Nie zmienia to faktu, ze techniki sa takie, ze ich nawet nie potrafie nazwac a na zywo zapewne padne z wrazenia . Łuski mi sie podobaja .
Btw. moglbys wrzucic cos brety Debka. Nie dane mi bylo widziec na zywo jeszcze najladniejszej armii battla w Twoim wykonaniu .
Prawde mowiac nie podoba mis ei na zdjeciach.
Jakos te kolory razem sie gryza czy cos.
Nie zmienia to faktu, ze techniki sa takie, ze ich nawet nie potrafie nazwac a na zywo zapewne padne z wrazenia . Łuski mi sie podobaja .
Btw. moglbys wrzucic cos brety Debka. Nie dane mi bylo widziec na zywo jeszcze najladniejszej armii battla w Twoim wykonaniu .
Sam sie qrna gryziesz czy cośJakos te kolory razem sie gryza czy cos.
Co ta zazdrość robi z ludźmi
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Tez bym cos z checia bretonskiego zobaczyl w Twoim wykonaniu , bo DE i Doch sie przejadly
smoczek jest swietny, pomimo iz nie lubie tego modelu to malowaniem sprawiles ze znow mi sie spodobal znalazles fajny sposob na urozmaicenie nudnych skrzydel, luski tez wyszly genialnie, no i ten firedragon... robson ma juz jakies zboczenie z konwulsjami ale imo wyszlo super
drugi smoczur zapowiada sie ciekawie zobaczymy czy nie spartolisz nie w dalszej drodze zapodaj oba bydlaki do konkursu
drugi smoczur zapowiada sie ciekawie zobaczymy czy nie spartolisz nie w dalszej drodze zapodaj oba bydlaki do konkursu
jeszcze chwila i go skończę
fajnie sie zapowiada...
to jest smok chaosu jezdzil na nim egrim van horstmann...
wlasnie chcialem sie zabrac swojego (zainspirowany tym tutaj) ale mnie terefere zirytowal wroce do niego za kolejne 10lat
wlasnie chcialem sie zabrac swojego (zainspirowany tym tutaj) ale mnie terefere zirytowal wroce do niego za kolejne 10lat
Nie podoba mi się w tym modelu to, że smok ma dwie głowy i rozdwojony ogon ;/ Poza tym fajnie wychodzą łuski. Więcej będę mogła powiedzieć, jak będzie pomalowany.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Chaos ma wszystkiego dwa razy wiecej
No ale cos to powiem po pomalowaniu. Nie lubie oceniac samego modelu
No ale cos to powiem po pomalowaniu. Nie lubie oceniac samego modelu
smok jest oryginalny z 5 edycji tylko dodałem sporo zielonego, jak by to wszystko oderwać będzie jak nowy
miłego oglądania i komentowania
R.
miłego oglądania i komentowania
R.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
też o tym myślałem ale wole go aż tak nie zmieniać bo model delikatniejszy będzie a do gry jest przeznaczony
a dla kogo go robisz? i jaki bedzie jezdziec?