DO USUNIĘCIA !
DO USUNIĘCIA !
Do usunięcia
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2010, o 20:25 przez Szymon, łącznie zmieniany 2 razy.
- Archiwista85
- "Nie jestem powergamerem"
Napisz jak Ci poszło, jestem bardzo Ciekaw. Bohaterów masz dobrze złożonych!!!Zastanowił bym się nad book of secrets, bo mistcasty mogą boleć, a collar of khorne jest super na bohaterze tzeenchowym. Mi osobiście zawsze spisywał się zawsze BLACK TONGUE DLA MAGA LORDA.
Poza tym więcej nurglowców jeśli cosmo ma dużo censer bererów, bo wtedy thougnhes na 6 only.
Poza tym więcej nurglowców jeśli cosmo ma dużo censer bererów, bo wtedy thougnhes na 6 only.
-
- Masakrator
No to tak:
Na szczury potrzebna jest specyficzna koncepcja, tj. przygotowanie contr oddziałów na ich najgroźniejsze jednostki.
Najci są mocno średni w tym zestawieniu, nie zabijesz za dużo,płyniesz od censerów i większych klocków.
Wielowoundowe jednostki to jest to.
Polecam trolle/dogry i ogry. Kontrujesz nimi censerów, ewentualnie dzwon/furmanę.
W kwestii abominacji...pociski Tzeentcha/lore of fire. I szczęścia.
Ps. Nie wiem po co ci ten klepacz na owcy. Wywal go. I wstaw coś użyteczniejszego.
Na szczury potrzebna jest specyficzna koncepcja, tj. przygotowanie contr oddziałów na ich najgroźniejsze jednostki.
Najci są mocno średni w tym zestawieniu, nie zabijesz za dużo,płyniesz od censerów i większych klocków.
Wielowoundowe jednostki to jest to.
Polecam trolle/dogry i ogry. Kontrujesz nimi censerów, ewentualnie dzwon/furmanę.
W kwestii abominacji...pociski Tzeentcha/lore of fire. I szczęścia.
Ps. Nie wiem po co ci ten klepacz na owcy. Wywal go. I wstaw coś użyteczniejszego.
-
- Masakrator
TO tak klepacz idzie do nurglowców w tedy mam odział nie do złamania
Przy skavenach nic nie jest "nie do złamania", uwierz mi..
-
- Masakrator
hehhhehehehehe...tak.
Zmiana planów? Wywal dyski, przemień nieco koncepcję. Wiesz co? Zaryzykowałbym MoS na dużym magu. Dla 6tki Slaanesha i walnięcia jej z 5ciu kości w duże klocki. Sporo pozabijasz.
Na małych magach daj MoT z pociskami i ciśnij...
wyjdzie to tak, imho:
Chaos Sorc Lord+MoS+4lvl +SF+PS
Mały mag1-Mot, BoS,
Mały mag2-Mot,PF
Mały mag3-MoT, Puppet.
Dograj to punktowo, przerzuć ewentualnie jakieś itemy i jest git.
Małych na Steedy, duży na chujorobala.
Zmiana planów? Wywal dyski, przemień nieco koncepcję. Wiesz co? Zaryzykowałbym MoS na dużym magu. Dla 6tki Slaanesha i walnięcia jej z 5ciu kości w duże klocki. Sporo pozabijasz.
Na małych magach daj MoT z pociskami i ciśnij...
wyjdzie to tak, imho:
Chaos Sorc Lord+MoS+4lvl +SF+PS
Mały mag1-Mot, BoS,
Mały mag2-Mot,PF
Mały mag3-MoT, Puppet.
Dograj to punktowo, przerzuć ewentualnie jakieś itemy i jest git.
Małych na Steedy, duży na chujorobala.
-
- Masakrator
Bądź poważny. Wystawi. To naturalnie synergiczne zestawienie z dwoma Abominacjami.Może nie wystawi banera :/
Jak narazie wychodzi to jakieś 18-2, chciałeś 11-9
Anyway, powodzenia.
-
- Masakrator
Daj lorda na Cycolu z Hellfire sword, pokiereszuj abomki.
Tak, to jest pomysł..
Tak, to jest pomysł..