Goblin da Vinci’s Mini of the Month Awards

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Re: Goblin da Vinci’s Mini of the Month Awards

Post autor: Skavenblight »

Drodzy koledzy, bardzo proszę o zrozumienie. Inni ludzie, także ci opiekujący się forum, również uczą się, pracują, malują figurki (nawet jeśli nie są to mega pro prace na zlecenie) i mają tzw. życie, które nie opiera się wyłącznie na zajmowaniu się forum. Łatwo jest krytykować kogoś, a przecież można też mu pomóc, prawda? Bardzo dziękuję z góry za zrozumienie i większą tolerancję w przyszłości - to także pomoże konkursowi, nie tylko nienaganna postawa modów i adminów :)

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

gdyby to byl raz, dwa to rozumiem... ale to raz albo dwa bylo ok...
a potem sie dziwicie ze malo prac, ze ludzie olewaja konkurs, jak podchodzic do czegos powaznie skoro organizator sam olewa?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

SexRocket pisze:gdyby to byl raz, dwa to rozumiem... ale to raz albo dwa bylo ok...
a potem sie dziwicie ze malo prac, ze ludzie olewaja konkurs, jak podchodzic do czegos powaznie skoro organizator sam olewa?
Jeśli dla kogoś 2 dni spóźnienia w podliczaniu głosów są powodem do tego, by nie wstawić pracy w konkursie, to jest to wg mnie wymówka.
I jeszcze raz apeluję o nietraktowanie tego konkursu jak egzaminu państwowego... tu nie ma sztabu ludzi sprawdzających i podliczających, którzy muszą się wyrobić na dany termin, bo inaczej polecą głowy - tylko 3 osoby, a niestety i tak być może, że akurat 3 osobom coś w tym samym czasie wypadnie i nie zdołają się wyrobić na czas.

Ja zajmuję się Galerią (i co za tym idzie, konkursem) od tygodnia może, nie mam wpływu na to, co było. Mogę obiecać ze swojej strony że postaram się od następnego razu trzymać terminu, lecz też wolałabym nie spotykać się z postawą "płacę i wymagam" - a raczej "nie płacę i wymagam", bo to jest nasze hobby a na pierwszym miejscu zawsze będą sprawy ważniejsze, rodzina, dom, nauka, praca. Zrobiłam podliczenie jak tylko wróciłam do domu - niestety w dwóch miejscach naraz być nie umiem.

Awatar użytkownika
Flameon
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Flameon »

Wiesz jak ktoś nie ma czasu zajmować się konkursem to po co w ogóle go organizuje? Chodzi o podejście do użytkowników wyniki miały być w poniedziałek a pojawiły się dopiero w środę w nocy, a wydaje mi się ,że podliczenie głosów to nie więcej niż 10 minut roboty. Mam nadzieje ,że nikt nie poczuł się urażony moim postem choć coś czuję ,że zaraz zostaną powieszone na mnie psy :roll:

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

niestety jak proponowalem aby dac do konkursu kogos nowego, kto by z pasja i zapalem do tego podszedl to mnie zbluzgali, po czym dodali nowego admina, jak widac jeszcze bardziej zajetego niz poprzedni :P
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Flameon pisze:Wiesz jak ktoś nie ma czasu zajmować się konkursem to po co w ogóle go organizuje? Chodzi o podejście do użytkowników wyniki miały być w poniedziałek a pojawiły się dopiero w środę w nocy, a wydaje mi się ,że podliczenie głosów to nie więcej niż 10 minut roboty. Mam nadzieje ,że nikt nie poczuł się urażony moim postem choć coś czuję ,że zaraz zostaną powieszone na mnie psy :roll:
Nie będą.

Była dwudniowa obsuwa z wynikami, za co przepraszam. Zamknąłem temat o czasie, miałem podliczyć później. Podliczyła Skavenblight.

Nowy moderator został dodany po to, aby właśnie takie obsuwy nie trwały za długo.

Możecie być pewni, że następne głosowanie podliczę 10 minut po zakończeniu, już wtedy będę miał po egzaminach i po innych strachach.

SexRocket - co do pasji i zapału - wszyscy go mamy, czasami mniej, czasami więcej. Po prostu pojawiła się dwudniowa obsuwa z wynikami, za co przeprosiłem. Uważam, że kolejny moderator jest zbędny.

Jeżeli ktoś uważa, że nie mam racji i jest potrzeba nowego moderatora z 'pasją i zapałem', proszę się w tej sprawie zgłaszać do administratorów. My jesteśmy tylko moderatorami.

Z mojej strony to EoT.

ODPOWIEDZ