ooo, fajnie by byloKoszu pisze:klimatyczna sala hutnika byłaby idealna.
tam zawsze były świetne turnieje, no i można kege postawic

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
ooo, fajnie by byloKoszu pisze:klimatyczna sala hutnika byłaby idealna.
tam zawsze były świetne turnieje, no i można kege postawic
No to słabo, bo hala hutnika jest w Kraku.Byłbym pewnie zainteresowany by w tym roku odwiedzić w końcu Wrocław...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Wstecz znaczy wprzód? A format fajny, wreszcie stare dobre 2k dla ludzi umiejących się zdecydować.c4h10 pisze:W Krakowieswieta_barbara pisze:Co do Areny, to gdzie mialaby miejsce? Bardzo fajny format punktowy!
Rozpatrujemy kilka miejscówek(w tym klimatyczna hala hutnika).
Nie jesteśmy w stanie na 11 miesięcy wstecz określić dokładnie miejsca turnieju.
Co o tym sadzicie? Ja i tak sadze, ze jesli juz to takie glosowanie moznaby przeprowadzic dopiero po tym jak zamkniemy kandadatury. Ale osobiscie jestem bardzo ZA. Zajebisty poczatek sezonu, tyle ze faktycznie czasowka sie hardkorowo rozklada. Przyspieszyc glosowanie?Lucas pod [url=http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=540726#p540726]tym linkiem[/url] napisal pisze:Może inaczej (decyzji jeszcze nie podjęliśmy):
Animosity ma cel organizacji mega turbo mastera w okresie wakacji, ale nie tych tylko następnych czyli master wakacyjny w roku 2011.
Natomiast w nadchodzącym sezonie wchodzi w grę tylko i wyłącznie master w dniach 8 i 9 maja czyli PS
Pytanie brzmi czy LL mogłaby zrobić jakiś wyjątek i zrobić głosowanie odnośnie naszego turnieju wcześniej???? Jeżeli byłyby szanse na otrzymanie mastera to jestem przekonany, że nasz klub zorganizowałby znakomitego mastera otwierającego sezon
Pozdrawiam
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.