Konrad von Carstein [Goblin da Vinci's]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zajebista praca. Złoty nmm i krew bardzo smaczyste. Nietoperki realistyczne.
Ale ja jako jedyna powiem, że nie przemawiają do mnie miecze. Wyglądają jak popsikane sprayem
Ale ja jako jedyna powiem, że nie przemawiają do mnie miecze. Wyglądają jak popsikane sprayem
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
twarz, krew na mieczu, podstawka, złoto i metalik super
czerwień zbroi sztucznie wygląda nie ma tak nasyconej czerwieni za dużo kontrastu dałeś przy obróbce zdjęć , na klatce (pierwszy wachlarz ) plamy czarne zamiast ładnego cienia (ale to pewnie wina zbyt nasyconego zdjęcia i za dużego kontrastu)
Koraliki czerwone też mi tu nie pasują, zwykłe złote ładniej by wyglądały przy tej ilości czerwonego
a tak to zarąbista praca
czerwień zbroi sztucznie wygląda nie ma tak nasyconej czerwieni za dużo kontrastu dałeś przy obróbce zdjęć , na klatce (pierwszy wachlarz ) plamy czarne zamiast ładnego cienia (ale to pewnie wina zbyt nasyconego zdjęcia i za dużego kontrastu)
Koraliki czerwone też mi tu nie pasują, zwykłe złote ładniej by wyglądały przy tej ilości czerwonego
a tak to zarąbista praca
No nie, przykro mi ale ta czerwień jest właśnie taka jaskrawa specjalnie teraz przyglądam się modelowi dla porównania i przynajmniej na moim monitorze wygląda tak samo jak na żywo. Możliwe ,że na twoim monitorze wygląda to bardziej jaskrawo niż u mnie bo masz lepszą matrycę czy co tam jest w monitorach zależne od kolorów
Ha, wiedzialem, ze gdzies jest haczykFlameon pisze:Nowe zdjęcia
Niestety tyłu nadal nie miałem czasu skończyć ( ta czerwona zbroja na plecach ) ale skoro się upominacie to wrzucam
Usmiechnij sie do Mahonia, niech Ci porzadne zdjecia zrobi, bo naleza sie temu wampierzowi.
Jeśli pójdzie na Ebay to Mahoń cyknie fotki, ale moja dziewczyna ma niebawem urodziny a ja jestem spłukany więc wolałbym opchnąć go jak najszybciej w kraju
A póki co skończyłem co było niedokończone i w moim mniemaniu zrobiłem nowe, lepsze zdjęcia, tak więc zapraszam do oglądania i oceniania na cmonie
http://coolminiornot.com/248042
Pozdrawiam
A póki co skończyłem co było niedokończone i w moim mniemaniu zrobiłem nowe, lepsze zdjęcia, tak więc zapraszam do oglądania i oceniania na cmonie
http://coolminiornot.com/248042
Pozdrawiam