Kwintesencja spamuSkavenblight pisze: Tomash jaki leń, sam cytat
Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
wiem do czego służy gumaNie chcę Cię martwić, ale jak masz dziewczynę, to uważaj...
Ktoś się pisze na szczura ? z 10 maluchów będę miał do oddania
p.s-miłośnikom węży dziękuje
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A Twój szczur podobno był samcem wszystko jest możliwe!szczurek pisze:wiem do czego służy gumaNie chcę Cię martwić, ale jak masz dziewczynę, to uważaj...
Kurde, wzięłabym, ale chwilowo totalnie warunków na to nie mam. Dopiero koło wakacji planowaliśmy zwierzaka sobie kupić.Ktoś się pisze na szczura ? z 10 maluchów będę miał do oddania
To zabrzmiało tak źle razem...szczurek pisze:wiem do czego służy gumaNie chcę Cię martwić, ale jak masz dziewczynę, to uważaj...
Ktoś się pisze na szczura ? z 10 maluchów będę miał do oddania
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
lol faktycznie
Hej możecie polecić jakąś fajną grę z ciekawym trybem multiplayer na lanie?
Zależy mi aby gra była szybka tak na godzinę dwie (nie musi być FPS może być RTS), miała nieduże wymagania aby każdemu na mieszkaniu poszła i tak żeby w maksimum 4 graczy dało się fajnie grać.
Bo Unreal Tournament, Warcraft 3 się znudziły.
MoHAA,Q3,CoD znam a CS nawet nie proponować
Piszę tutaj bo na podforum o grach komputerowych mało ludzi zagląda, a tutaj jest miejsce dla spamu
Zależy mi aby gra była szybka tak na godzinę dwie (nie musi być FPS może być RTS), miała nieduże wymagania aby każdemu na mieszkaniu poszła i tak żeby w maksimum 4 graczy dało się fajnie grać.
Bo Unreal Tournament, Warcraft 3 się znudziły.
MoHAA,Q3,CoD znam a CS nawet nie proponować
Piszę tutaj bo na podforum o grach komputerowych mało ludzi zagląda, a tutaj jest miejsce dla spamu
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Sa!nt pisze: miała nieduże wymagania aby każdemu na mieszkaniu poszła
Myślałem o czymś starszym o wymaganiach aby na starszych kompach poszło mniej więcej takich bo nie wiem co ma kumpel na jego lapku: 2 GHz 512 RAM 64Mb Video CardRecommended:
Processor - 2.0GHz Core 2 Duo / AMD 3500+ or faster
RAM - 1.5GB or higher
Video Card - 256MB Geforce 7800+ or Radeon X1900+
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
-
- Masakrator
Gra nie zdradza.DAWN OF WAR 1 !!!
Tutaj naprawdę jedziesz chłopków wroga.
Wiadomo, DoW to jest mega gra. Ale do Dark Crusade. Soul Storm jest już c...iulowy. :/Varinastari pisze:Gra nie zdradza.DAWN OF WAR 1 !!!
Tutaj naprawdę jedziesz chłopków wroga.
Generalnie ile ja czasu z tą grą spędziłem, huh..
Polecam, pójdzie spokojnie
A ja polecam Americas Army, sam gram w wersje 2.8.5 ;]
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Raptaparat pisze:Drugi tydzien nie pale
Bede z siebie dumny jak kiedys napisze , ze od 2 tyg. nie wlaczylem komputera.
Albo przez tydzien siedzialem 2h dziennie
Ja bym do sklepu 24/h poszedł Nawet u mnie na wsi dwa są, oprócz stacji benzynowej najbliższej na Pradze...gokish pisze:No i przez ten post mam ochotę na żelki :/ a gdzie ja je o północy kupię :CFanatyk pisze:Plastry, gumy do żucia, alkohol, misie żelkowe czy silna wola?