Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Jankiel
ale chyba nie zmieści się na podstawce
Poza tym - gdzie usadowisz lorda ?
Także nad nim myślałem, ale te problemy mnie przerosły
Artein
Te zdjęcia też widziałem kiedyś. Swoją drogą - co wy macie do tego pegaza GW i samej Morathii ? Nie jest to to takie złe
Szkoda tylko tych przymocowanych nóg, no i ceny. . .
Nilgar
To, że jest łysa to trochę przypał
[/b]
ale chyba nie zmieści się na podstawce

Artein
Te zdjęcia też widziałem kiedyś. Swoją drogą - co wy macie do tego pegaza GW i samej Morathii ? Nie jest to to takie złe

Nilgar
To, że jest łysa to trochę przypał

Będzie wpełzał na skałę.ale chyba nie zmieści się na podstawce ;) Poza tym - gdzie usadowisz lorda ? :P Także nad nim myślałem, ale te problemy mnie przerosły :D
A lorda jakoś zainstaluję, pewnie przycinając cześć grzbietu.
Na smoku z TSR chłopa zieściłem, to na reaperowym też się zmieści.
Trochę ale na głowie ma jakąś biżuterię i myślę, że będzie nieźle wyglądać jak maźnę ją na biało, tak jakby była z lodu, szkapę też w jakieś lodowe kolory - niegdy jeszcze czegoś takiego nie robiłemRitchie pisze: To, że jest łysa to trochę przypał![]()

a tu link na zdjęcie tej na piechotę jakośtam pomalowanej
Przyszedł mi dziś smok z reapera, bardzo wdzięczny model, choć troszkę mniejszy niż te z GW. Za to proporcje zdecydowanie lepsze - to już naprawdę wygląda jak smok, a nie jak jaszczurka z doczepionymi za małymi skrzydłami.
Usunięcie kawałka czuba nie było najmniejszym problemem - model jest z całkiem miękkiego metalu, łatwo się go obrabia, cążki spoojnie starczyły. No i elementy sa dobrze dopasowane, za dużo GS nie będzie potrzebował.
Usunięcie kawałka czuba nie było najmniejszym problemem - model jest z całkiem miękkiego metalu, łatwo się go obrabia, cążki spoojnie starczyły. No i elementy sa dobrze dopasowane, za dużo GS nie będzie potrzebował.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Na zdjęciach smoków reaperowych niepokoją mnie trochę skrzydła, wyglądają na takie ...grube?! Jak to jest tak w realu? Bo w smokach GW akurat skrzydła uważam za najbardziej udane...
Skrzydła nie są grube, przynajmniej nie w black dragonie. Wyglądają bardzo ok może są odrobinkę grubsze od tych z GW, ale po pierwsze są metalowe, po drugie mają ładniejszą fakturę.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
yo, najlepiej pomalowane 

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Furda malownie.Ritchie pisze:zarzuć foty man
Postaw jakieś znane nam figurki - Np. Włóczników.
I calówkę.
Chcę wiedzieć co to znaczy "Wysokość siedem cali". W kłębie?

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Dzięki!
Tron jest rozmiarów tułowia Elfa?

Tron jest rozmiarów tułowia Elfa?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Skrzydła wypasione... sprawię sobie takiego 

Nie wiem, jak to określić - widać nogi elfa. Trochę :)Tron jest rozmiarów tułowia Elfa?
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=301116
To jest ten tron.
Gdzie można kupić Battle Standard Bearera do DE? Mam na myśli tego oficjalnego z zakończeniami halabardy na sztandarze.
Kurcze... a gdzięś w Polsce się da kupić?
Znalazlem kilka zdjec w kolorze tu;
http://www.galerie.gamezoneminiatures.d ... avallerie/
http://www.galerie.gamezoneminiatures.d ... avallerie/