Vampiry Browara up 29.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Vampiry Browara up 29.07
Na początek świeżo wykończone hosty + prawie skończony wip Vampira.
Taki greenstuffowy na razie więc mało widać i niektóre elementy się ze sobą zlewają ale na żywo imo jest całkiem spoko, ale oceńcie sami.
Taki greenstuffowy na razie więc mało widać i niektóre elementy się ze sobą zlewają ale na żywo imo jest całkiem spoko, ale oceńcie sami.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2010, o 13:00 przez Browar, łącznie zmieniany 2 razy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Hosty świetne, a wampirek chyba też ale ciężko cos powiedzieć bo niestety sie zlewa. No ale nic czekam na pomalowanego!
I to i to dobre, ale czekam aż pomalujesz wampira.
Zarąbiste duchy,podstawki wypas.wampir będzie rzucał się w oczy podoba mi síę tylko trudno taką konwersje pomalować.
To jeszcze rzuć okiem na wrajty. Są dużo gorsze od Twoich hostów, a miały mniej więcej tak właśnie wyglądać. Niestety zabrakło dobrego washa :<Browar pisze:Bem moje hosty przy twoich wymiękają;p
Mógłbyś np. przyciemnić je od dołu. Byłyby bardziej widmowe. Zajebisty jest pomysł z tym przechodzącym przez kamień
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
No naprawdę Vampiry mnie nie kręcą ale ten green jest super w szczególności zbroja , popracuj tylko nad gładszymi elementami niektórymi (wiem trudne to jest ) no i czekamy na pomalowanego. Naprawdę trzyma poziom.
Zgadzam się.Rasti pisze:Wampirek zapowiada się wyczepisty Czekam na pomalowanego.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole