Gallery by SexRocket
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Gallery by SexRocket
czy mi się wydaje czy na czole warga widać straszliwą i haniebną linię podziału formy? smoczek miodzio!
No nie ukrywam iż czas najeźdźców z północy nadszedł... Polowanie z nagonką rozpoczęte !!!Rupert_ pisze:Ooo Grosiu czyżbym wkrótce miał ujrzeć to prześliczne smoczysko siejące spustoszenie wśród moich biednych gobosów?Grolshek pisze:Moja ślicznota...
Super zrobiony, mimo poszkodowania.
Wyje....ny, prawdę mówiłeś nicponiu.Grolshek pisze:Moja ślicznota...
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Opakowania nie zniszczyłby mój 5-letni tajfun domowy... Karton duży, wewnątrz mnóstwo wypełnienia, drugi karton mniejszy, jeszcze więcej wypełnienia, wszystko elastyczne, paczka pancerna, zapakowana tak jak jeszcze nikt się tak nie postarał... A poczcie się udało... Ech...
Co do smoka - WYPAS przez duże "W"! Przedewszystkim podoba mi sie kolorystycznie , niepodoba mi sie tylko ta głowa ta w hełmie od lorda slaanesha na mouncie jest lepsza moim zdaniem
A poczta polska potrafi ... Jakiś czas temu zakupiłem figurke na allegro , osoba która ją wysłała niestety nie zadbała o to żeby była "polecona" i listonosz zamiast doręczyć mi ją do rąk własnych wrzucił ją do skrzynki , niebyło by w tym nic złego gdyby tylko zechciał otworzyć skrzynke a nie wepchnąć paczke przez ten mały otwór,zrobił to jeszcze z taką gracją że pół paczki wystawało ze skrzynki ;< figurka nie była duża - mały bohater a mimo wszystko ucierpiała.
A poczta polska potrafi ... Jakiś czas temu zakupiłem figurke na allegro , osoba która ją wysłała niestety nie zadbała o to żeby była "polecona" i listonosz zamiast doręczyć mi ją do rąk własnych wrzucił ją do skrzynki , niebyło by w tym nic złego gdyby tylko zechciał otworzyć skrzynke a nie wepchnąć paczke przez ten mały otwór,zrobił to jeszcze z taką gracją że pół paczki wystawało ze skrzynki ;< figurka nie była duża - mały bohater a mimo wszystko ucierpiała.
Oczy varghoulfa i osl do nich wyszedl oblednie. On sam spoko.
Kawa jakos do mnie nie przemawia (kolorystyka)
Kawa jakos do mnie nie przemawia (kolorystyka)
Kawa średnia według mnie oczywiście, choć zdaję sobie, że to "1lvl"...
A Varg hmm, te skrzydełka jakieś niewydarzone... Imho większe dałby efekt, bo te małe to wręcz go psują, no ale takie moje zdanie.
Malowanie baardzo fajne Pozdro!
A Varg hmm, te skrzydełka jakieś niewydarzone... Imho większe dałby efekt, bo te małe to wręcz go psują, no ale takie moje zdanie.
Malowanie baardzo fajne Pozdro!