Jak rzeźbić liście?

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
macmet
"Nie jestem powergamerem"

Jak rzeźbić liście?

Post autor: macmet »

A konkretnie liście na płaszczach (jak u waywatcherów np.). Zamierzam podłubać trochę w green stuffie przy okazji przerabiania moich leśnoelfickich herosów. Próbowałem już robić liście, coś tam nawet z tego wyszło, ale nie jestem zadowolony z efektu. Czy mogę więc liczyć na jakiś tutorial od forumowych rzeźbiarzy?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Biorąc pod uwagę miasto, z którego jesteś, powinieneś zainteresować się tym tematem:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=3136
Kerim świetnie rzeźbi liście na płaszczach, poszukaj w jego postach na tym forum :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
macmet

Wiem, to już widziałem tyle że 15 nie da rady żebym się u Faberów zjawił...toczę boje z polskim systemem szkolnictwa - 17 matura... :(

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Dwie godzinki spokojnie możesz sobie wyrwać w ramach relaksu.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
macmet

Taa, relaksuję to ja się przez cały ostatni miesiąc...:D 2 dni przed warto by się wziąć do roboty. A na serio - pożyjemy, zobaczymy...ale myślę że jak się postaram to trochę czasu jednak wygospodaruję :)

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Tomash pisze:Dwie godzinki spokojnie możesz sobie wyrwać w ramach relaksu.
nie namawiaj człeka do złego - będzie czas zrobię ttoriala z plasteliny

ODPOWIEDZ