Plastikowe dziki w porownaiu do obecnych (5to edycyjnych ? ) to niebo i ziemia. Ciekawe tylko czy beda dostepne dziki solo zebym mogl swoją 5te savagy przesadzic (ale pewnie nie, zeby gw wiecej moglo zarobic
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderator: Kołata
Do czterdziestki jedną armię ( blood angelsów ) wypuścili w całości w WD, co zabawniejsze była to armia posiadajaca wcześniej swój włąsny codex ( czy AB jak chcecie ).Co do wypuszczenia zasad w WD to taka opcja jest w ogóle możliwa? Takie zasady zastąpią automatycznie te z rulebooka?
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Raczej miesiecznik poswiecony glownie trzem grom GW: WFb, 40000 i Lord of the rings(nowosci, artykuly poswiecone malowaniu, kolekcjonowaniu, tworzeniu makiet,raporty bitewne, taktyki, raporty turniejowe itp. Dla mnie gazetka obowiazkowa, mam prenumerate.White dwarf ten co miesięczny katalog GW
Z tego co wyczytałem w necie to niestety tylko jakiś herak wraz z opisem jak go skonwertować i posadzić na nowym dziku, a nie protoplasta black orkowej kawaleriiSzemkel pisze:To wygląda jak black ork. Jest jednak tylko jeden co pozostawia kwestią otwartą czy to jakis proto heros czy regularny wojak.
Fajnie prezentuje sie z ta glewią/włócznią na plecach.