Z racji, że jeszcze nie skończyło się głosowanie czy na turnieju będą jawne czy tajne rozpiski wrzucam bez przedmiotów:
tk:
prince ( great weapon, armour, general, *** ) 156pkt.
priest ( hierophant, *** ) 160pkt.
3 swarmy 135pkt.
3x10 warriorów ( łuki ) 3x80pkt.
skorpion 85pkt.
24 tomb guardów ( fcg, *** ) 358pkt.
klopa ( czaszki ) 110pkt.
de:
magiczka ( 2lvl, general, *** ) 175pkt.
2x5 harpii 2x55pkt.
5 dr ( kusze, muzyk ) 117pkt.
10 kuszników ( tarcze ) 110pkt.
10 korsarzy ( ) ( muzyk, czempion, pistolety ) 115pkt.
9 shadów ( ahw ) 153pkt.
14 black guardów ( fcg, *** ) 277pkt.
2 balisty 2x100pkt.
I jak?
2 x 1250 pkt! DE i TK! ( tajne rozpiski )
2 x 1250 pkt! DE i TK! ( tajne rozpiski )
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2010, o 17:17 przez kamelot, łącznie zmieniany 1 raz.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Oceniać tajne rozpiski? To ma jakiś sens?
Co do TK 358 pkt to kosztuje z tego co pamiętam 24 a nie 20 gwardzistów z ikoną. Jeśli rozpiska jest tajna to czy musisz podawać koszty jednostek i dokupione na klopie czaszki? Łuki bez czempionów - duży błąd.
Co do TK 358 pkt to kosztuje z tego co pamiętam 24 a nie 20 gwardzistów z ikoną. Jeśli rozpiska jest tajna to czy musisz podawać koszty jednostek i dokupione na klopie czaszki? Łuki bez czempionów - duży błąd.
Kolumb, nie wiadomo czy będą tajne, a ja wkleiłem to co każdy przeciwnik na turnieju będzie mógł znać ( nie widać magicznych przedmiotów )...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Hehe, tak czy siak wiadomo wszystko.
Na jednej gwardii ikona, na drugiej ASF. Na magiczce pewnie scroll i dodatkowy czar, albo jakoś tak . Na priescie hieratic jar. No ale rozpa całkiem niezła, może się sprawdzić, chociaż mam lepszy kmin na ten turniej
Na jednej gwardii ikona, na drugiej ASF. Na magiczce pewnie scroll i dodatkowy czar, albo jakoś tak . Na priescie hieratic jar. No ale rozpa całkiem niezła, może się sprawdzić, chociaż mam lepszy kmin na ten turniej