Rozluźnianie pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Niedbal, zniszczyło mnie to
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Mnie rozwalił obrazek poniżej:P
Tylko ostrzegam, może obrazić czyjeś uczucia religijne
http://loljesus.com/submissions/jesus_brb.jpg
Widziałem to już. W ogóle tak strona się poje*anie nazywa loljesus.com ...
Ale o co chodzi wogóle, bo jakoś nie łapie. Albo taki tępy jestem, albo otepia mnie to, że od 19 patrzę na to co się w polskim rządzie dzieje (lustracja vs TK) BRB to big red book, czy jeszcze coś?Lunn pisze:Mnie rozwalił obrazek poniżej:P
I pamiętajcie dzieci "na każdego coś się znajdzie"
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Mega moc, a nawet prze-mocLunn pisze:Mnie rozwalił obrazek poniżej:P
Cała strona loljesus kopie tyłek
http://img244.imageshack.us/img244/1383 ... ers8qr.jpg
nie sprawdzałem czy jest na tej stronie, ale kopie dupę
nie sprawdzałem czy jest na tej stronie, ale kopie dupę
Yep, jest dokładnie z loljesus, na głównej stronie
Szczurza Jucha pisze:brb to generalnie skrót od "be right back" w ynternetowym slangu. Mam nadzieję, że teraz załapiesz
Aaaa to zmienia postać rzeczy
Hmm takie to jakieś dziwne było, że coś gada op podreczniku do młota i nie łapałem
Jak już wiem o co chodzi to moge z czystym sumienim powiedzieć... takie se. To już ghostbustersi lepsze.
And the ground did tremble as the king marched to war...
To ma być temat o rozluźnieniu pośladów, jeżeli naprawdę chcecie postować tu linki do takich stron, załóżcie topic "Tu możemy obrażać ile wlezie Religie świata, zwłaszcza Chrześcijaństwo"; przynajmniej będzie od razu wiadomo, co z daleka omijać. Bo niestety wizyta na takiej witrynie powoduje jedynie "ścisk pośladów" i przykre skojarzenia.
To tyle offtopu
To tyle offtopu
Mate, specjalnie dla Ciebie podkreśliłem kluczowy fragment wypowiedzi Lunna. Kliknąłeś na własną odpowiedzialność.Lunn pisze:Mnie rozwalił obrazek poniżej:P
Temat tzw. "obrażania uczuć religijnych" (moim zdaniem potworek legislacyjny, ale trudno) już raz na tym forum przerabialiśmy.
OK, Mate, przemyślałem sprawę i wolność wolnością, ale faktycznie Ty lub ktokolwiek inny może nie mieć ochoty oglądać pewnych treści. Ty nie lubisz dowcipów religijnych, mnie nie kręcą np. rzeczy z ogrish, rotten, samookaleczenia i inne gwoździowanie penisów. Ktoś inny może nie chcieć zdjęć z tyłkami, choćby nie wiem jak pięknymi, bo są "not safe for work".
Stąd mam prośbę do wszystkich od tej pory postujących w tym temacie:
- zamieszczamy tylko linki, chyba że obrazek faktycznie nie ma szans nikogo obrazić i jest "lajtowy"
- linki mogące budzić kontrowersje opisujemy pojedynczymi słowami w nawiasie gdzieś zaraz przed lub zaraz po samym linku - np. (nagość religijne) czy (okrutne)
Wiecie o co chodzi - krótkie "ostrzeżenia" przed klikaniem linków, które mogą zniesmaczyć osoby wrażliwe na pewne zawartości.
Stąd mam prośbę do wszystkich od tej pory postujących w tym temacie:
- zamieszczamy tylko linki, chyba że obrazek faktycznie nie ma szans nikogo obrazić i jest "lajtowy"
- linki mogące budzić kontrowersje opisujemy pojedynczymi słowami w nawiasie gdzieś zaraz przed lub zaraz po samym linku - np. (nagość religijne) czy (okrutne)
Wiecie o co chodzi - krótkie "ostrzeżenia" przed klikaniem linków, które mogą zniesmaczyć osoby wrażliwe na pewne zawartości.
hahahaha Filma Jasia wymiata :D
Pocisk też niezły walnał
Pocisk też niezły walnał
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Np.Tomash pisze:- linki mogące budzić kontrowersje opisujemy pojedynczymi słowami w nawiasie gdzieś zaraz przed lub zaraz po samym linku - np. (nagość religijne) czy (okrutne)
Przeczytanie tego postu może obrazić twoje uczucia religijne. Przed kliknięciem skonsultuj się z księdzem lub katechetą.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first