Mistrzuniu 142
Cold One, Crimson Death, HA, SDC
CoK 175
FCG
DR 117
Kusze, Muzyk
DR 117
Kusze, Muzyk
Korsarze 200
FCG, Frenzy
Ograniczenia:
Max 1 bohater
Ogólnie to miła i szybka rozpa mamy czym przywalić (CoK) ostrzelać słabe cele (DR) oraz oddział wsparcia (korsarze). Dam rade takim czymś pocisnąć?
DE 750
No wiesz nie wiem ale przy ograniczeniu do 1 bohatera to się raczej magii nie powinienem bać. Korsarze zostają bo to moje ulubione modele ;P Ale moge spróbować olać DR i zrobić czołg z CoK np:
Mistrzuniu 260
BSB, Cold One, Hydra Banner, SoM, Kaeleth, HA, Shield, Lanca
5x CoK'i 190
FCG,SoB
15x Korsarze 200
FCG, Frenzy
10x Kusznicy 100
Tutaj to ogólnie jade po wszystkim co się da CoK'ami a kusznicy próbują zdjąć jakąś obsługe czy czuś, a korsarze mogą iść na słabo opancerzone cele i zasypać atakami.
Mistrzuniu 260
BSB, Cold One, Hydra Banner, SoM, Kaeleth, HA, Shield, Lanca
5x CoK'i 190
FCG,SoB
15x Korsarze 200
FCG, Frenzy
10x Kusznicy 100
Tutaj to ogólnie jade po wszystkim co się da CoK'ami a kusznicy próbują zdjąć jakąś obsługe czy czuś, a korsarze mogą iść na słabo opancerzone cele i zasypać atakami.
Niiieeeee !! Ciągle nie oto cho !!!
Gdzie ty wogle masz pk na ten sztandar na mistrzu???
DR są mega więc ich zostaw
A mistrz nie moze byc BSB bo nie masz generała
Moja rada jest taka .. daj dowódcy CoK Null talizman (3 kostki rosproszenia to juz cos )
Daj CoKą War Bannera
Nie wiedziałem ze to kiedykolwiek powiem ale znajdz pk. na harpie
(A tak appropo .. to ta rospa na jakąś domowa bitwe czy na turniej ??)
Jak dasz 1 harpie to masz jeszcze pk na baliste
Gdzie ty wogle masz pk na ten sztandar na mistrzu???
DR są mega więc ich zostaw
A mistrz nie moze byc BSB bo nie masz generała
Moja rada jest taka .. daj dowódcy CoK Null talizman (3 kostki rosproszenia to juz cos )
Daj CoKą War Bannera
Nie wiedziałem ze to kiedykolwiek powiem ale znajdz pk. na harpie
(A tak appropo .. to ta rospa na jakąś domowa bitwe czy na turniej ??)
Jak dasz 1 harpie to masz jeszcze pk na baliste
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Eltharion... zastanów sie co piszesz wogole...
drozd zacznę od początku.
Musisz mieć generała czyli BSB odpada, poza tym bsb nie moze niesc magicznego sztandaru i magicznego ekwipunku.
Chcesz kolesia do walki? ok... Daj mu może, ring of hotek i jakąś broń i posadz go na CO.
Lubisz korsarzy? ok... 14 z Szałem po 7 w szeregu powinno dać rade.
kusznicy, ok
coki daj puste w liczbie 5 powinno wstarczyć na tak małe ptk.
skoro nie masz innych ograniczeń to wstaw hydre.
i masz spoko rozpiskę, ktora dobrze poprowadzona może dużo zagrać.
Ucz się bo jak bedziesz pisał dużo głupot to następnym razem nie będe taki miły .
pzdr.
drozd zacznę od początku.
Musisz mieć generała czyli BSB odpada, poza tym bsb nie moze niesc magicznego sztandaru i magicznego ekwipunku.
Chcesz kolesia do walki? ok... Daj mu może, ring of hotek i jakąś broń i posadz go na CO.
Lubisz korsarzy? ok... 14 z Szałem po 7 w szeregu powinno dać rade.
kusznicy, ok
coki daj puste w liczbie 5 powinno wstarczyć na tak małe ptk.
skoro nie masz innych ograniczeń to wstaw hydre.
i masz spoko rozpiskę, ktora dobrze poprowadzona może dużo zagrać.
Ucz się bo jak bedziesz pisał dużo głupot to następnym razem nie będe taki miły .
pzdr.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Hotek na bitwe za 700 pkt z jednym herosem? No to rzeczywiście przeciwnik będzie miał szanse na mistcasty jak będzie rzucał czary 2x2 kości albo 1x3 + 1x1. I ewentualnie Bound Spell. Już prędzej bym dał Seal of Grond (+1 DD). No ale wiem, wtedy Pendant nie wchodzi... Albo ten Null talizman czempionowi CoKów.
O szlak... zapomnałem że bsb nie może być Generałem... No to tak nie dam harpii bo całkiem mi zmienią rozpe a ja nie lubie grać pg i wogóle. Hydry nie mam modelu ;/ ale zamiast hydry może dać drugich CoK?
Acha i gram domową bitewke ale znając życie mój kolega z drugiego końca stołu będzie miał rozpe pg
Acha i gram domową bitewke ale znając życie mój kolega z drugiego końca stołu będzie miał rozpe pg