Chaos Lord
Dragon
Black Maul
Enchanted Shield
Gaze of The Gods
Exalted Champion
Khorne
Demonic Mount
Armour of Damnation
Sword of Might
Shield
Chaos Sorcerer
Chaos Steed
2x Scroll
5 Warhounds
5 Maraduder Horsemen
Flails
Musician
4 Chosen Knights
Musician
4 Chaos Knights
Khorne
Musician
Chaos Chariot
Nurgle
5 Furies
3 Screamers
Tuskgor Chariot
10/8 Herd
Musician
Standard Bearer
3 Dragon Ogres
Light Armour
Great Weapons
Giant
Ew zmiana giganta na 2 spawny i podpakowanie herda za reszte pkt + drugie psy...
ALTERNATYWA
Archaon
Sorcerer
lvl 2
2x scroll
Chaos Steed
5 Chosenów
musican
standard
4 knightów
khorne
musician
5 marauder horsemen
flail
musician
5 furies
3 screamers
herd 6/7
musician, standard
5 warhounds
chaos giant
3 dragon ogres
light armour
great weapons
tutaj spawny za giganta, dopakowujemy herd i war banner na swords of chaos ;]
GT 2500 chaos
archaon - tylko jesli sie chcesz pobawic ( i tylko pobawic )
1sza rozpa lepsza, mysle ze ok, bez zadnych zgrzytow, no i fajnie ze sie mocno rozni od mojej na 1szy rzut oka podobna, ale mimo wszsytko rozna
czyli jednak bedziesz gral na GT?
1sza rozpa lepsza, mysle ze ok, bez zadnych zgrzytow, no i fajnie ze sie mocno rozni od mojej na 1szy rzut oka podobna, ale mimo wszsytko rozna
czyli jednak bedziesz gral na GT?
heh, to nie takie kosmetyczne zmiany a rozpa (pierwsza) całkiem spoko. jak się sprawdza nurglowy chariot? fear duzo na nim daje?Siemek pisze:dodalbym 2 screamery,wywalilbym sztandar z herdu,wywalic gianta i za niego wstawic 2 spawny i za te pt. co ci z tej wymiany zostana wlasnie 2 screamery wstawic,ale to IMHO
pzdr
Chariot jest nurgle`a, bo nie mialem na co punktów wydać ;P
Dodatkowo bardzo lubie nie zdawac w krytycznych momentach fearów na 8 z re-rollem, dlatego teraz zostaja tylko terrory ;]
Co do spawnów... zastanawiam się
Nie mam narazie 2 spawna i 5 screamera. Jest to do zrobienia, ale gorzej z malowaniem. Giguś już zrobiony, spawn nie ;]
Inna opcja to: -1 gor z herda, black maul na sword of might. Nurgle z chariota i mamy w sumie na 2 screamery...
Dodatkowo bardzo lubie nie zdawac w krytycznych momentach fearów na 8 z re-rollem, dlatego teraz zostaja tylko terrory ;]
Co do spawnów... zastanawiam się
Nie mam narazie 2 spawna i 5 screamera. Jest to do zrobienia, ale gorzej z malowaniem. Giguś już zrobiony, spawn nie ;]
Inna opcja to: -1 gor z herda, black maul na sword of might. Nurgle z chariota i mamy w sumie na 2 screamery...