Pożyczki na mastery
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Pożyczki na mastery
Zakładam ten temat, żebyśmy mogli prosić o pożyczanie figsów na różnej maści mastery. Niby zawsze jest taki temat w dziale turniejów, ale wiadomo jak to tam wygląda, nasz post zawsze utonie w morzu innych postów i nie zostanie zauważony. A i tak każdy kto mógłby nam pożyczyć figsy, wchodzi na forum HE.
A więc tak, czy ktoś ma pożyczyć 10 PG (od biedy może być 5) na WI? Zapłata standardowa
A więc tak, czy ktoś ma pożyczyć 10 PG (od biedy może być 5) na WI? Zapłata standardowa
Byłoby świetnie I chociaż z wyglądem szału ni ma, to przecież nie będę narzekać (darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ) Powiedz tylko kto ma mi je dać, a najlepiej podaj jego nr (na pm).
Sorry, że na bazyliszku podczas oceny malowania musiałem wyjść z nimi na dwór i za pomoc kropelki i piasku na trawniku dorobić im "modelowane podstawki" Mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza.
Sorry, że na bazyliszku podczas oceny malowania musiałem wyjść z nimi na dwór i za pomoc kropelki i piasku na trawniku dorobić im "modelowane podstawki" Mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza.
Trochę się posypało i potrzebuje sporo PG.
Oferuje dwa piwka, albo pożyczę coś z HE.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
HAHA... czyżby najbardziej obgadywany deathstar nie był obecny na najbliższym masterze.. z tego banalnego powodu..Andrzej pisze:Trochę się posypało i potrzebuje sporo PG.
"nie mam tylu figurek by wystawić to przegięcie"
Cicho, bo zapeszysz
Spokojnie, mam jeszcze dwa tygodnie na skombinowanie czegoś
Edit:
No i załatwione
Teraz tylko muszę skasować 10 pm-ek i 7 ogłoszeń na 5 forach
Spokojnie, mam jeszcze dwa tygodnie na skombinowanie czegoś
Edit:
No i załatwione
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
zbierz więcej... to i mi pożyczyszAndrzej pisze:No i załatwione
potrzebuje tylko 10...
Spoko, jakby coś się znalazło to dam Ci znać. Ale wiesz, mamy na śląsku ograniczoną liczbę PG
możliwość jest jeśli kogoś załatwisz, ja nie zaistniałem jeszcze na tzw. scenie turniejowej, a z forumowych gwiazd znam tylko korespondencyjnie likaona który zdaje się jest z B-stocku
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę