Ja bardzo lubię, jak srebrny nmm jest z niebieskim, ale stwierdziłam, że byłby za bardzo jak kolor skóry, więc z tego zrezygnowałam.Ignis pisze:Skóra wyszła bardzo fajnie
Jeśli chodzi o złoty nmm to wyszedł ok. Jeśli chodzi o zbroję to proponuję dodac kropelkę niebieskiej farby. Nie będzie zbyt widoczna w całościowym efekcie, a nmm będzie wychodził lepiej.
Tfurczość BEM - Damselka 29.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Tfurczość BEM - Mannfred von C. WIP 16.04
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Przez te 7 miesięcy poziom twojego malowania znacząco wzrósł
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Srebrny NMM i płaszcz wyszły całkiem zajebiście (może tylko odblaski na mieczu są odrobinę za grube ). Przyczepiłbym się jedynie do złotego NMM który jest mało hmm... zloty
Ale ogólnie figurka na wypasie
Ale ogólnie figurka na wypasie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Robisz bardzo szybko postepy, jak to wszystkie kobiety, ktore wezma sie za malowanie.
Ten płaszczyk to mnie gniecie ;P suuper robota.
Jedziesz z koxem bem chcemy następną pracę
Jedziesz z koxem bem chcemy następną pracę
- Master of reality
- Oszukista
Płaszcz jest naprawdę MOCARNY
I sold my soul for rock'n roll
Cieszę się, że płaszcz się podoba, bo była to część figurki, która najmniej się podobała przed pomalowaniem
Ziemko: robiłabym szybciej, gdybym miała nauczyciela.
Puszkin: no niestety. Teraz ze 2 miesiące przerwy.
Ziemko: robiłabym szybciej, gdybym miała nauczyciela.
Puszkin: no niestety. Teraz ze 2 miesiące przerwy.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Dopiero za 2 miesiące szkoda, no ale daj nam powód by warto było czekać
-
- "Nie jestem powergamerem"
Baaardzo ładny mam tylko jedne ale
Dodaj może odbicie tych płomieni na kosie wyglądałoby to naprawdę świetnie
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
To nie na mojego skilla. Prędzej popsujęDrachenfein pisze:Baaardzo ładny mam tylko jedne ale
Bem daj się pouczyć - z wielką przyjemnością poświęcę czas takiej zdolnej uczennicy
Naprawdę śliczna praca i szczerze to mój skill to pani przebija pani Bem i to bałdzo bałdzo
Gratulacje!
Naprawdę śliczna praca i szczerze to mój skill to pani przebija pani Bem i to bałdzo bałdzo
Gratulacje!