Galeria zagłady :D [19.04 - Drugi flameguard]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria zagłady :D [9.04 - Pierwszy flameguard]
100 razy lepsze przejścia byś zrobił dodając do czerwonego czarnego i stopniowo co raz więcej czerwonego...eh..xP
On w realu na prawdę nie jest taki różowy, raczej wygląda na wyblakłą czerwień. A taki kolor chciałem osiągnąć, chociaż wiem, że trochę mało starannie mi te przejścia wyszły, ale byłem już zmęczony tym poprawianiem. Nad pustynnymi podstawkami pomyślę jak znajdę ten tutorial.
(na rękawicach z tyłu ma fajny złoty )
(na rękawicach z tyłu ma fajny złoty )
- Tytanowy88
- Wałkarz
Rozwadniaj, rozwadniaj i jeszcze raz rozwadniaj farbę! Też miałem kiedyś takie efekty malowania płaszczy ale posłuchałem się i rozwodniłem
http://www.ultrasonline.com/ref/WronerS14/ zapraszam klikajcie
Nie chciałem się wypowiadać w tym temacie, bo bez urazy ale twoje malowanie jest słabe w mojej opinii i uważam ze zupełnie nie kumasz podstawowych zagadnień malowania co nie znaczy że nie umalujesz następnej pracy 10 razy lepiej.
Nie mam zamiaru cię pouczać bo prawie żaden element nie jest wykonany poprawnie a rzecz ujmując zaczynasz od dupy strony.
Dlatego uważam że powinieneś zacząć od nowa, rad nie wypiszę tak byś się nauczył tylko czytając (ale rady osób z forum nie są złe tylko ciężko je umiejscowić w czasie i zastosować wtedy kiedy powinieneś, są ogólnikowe) ale mogę cię nauczyć malować porządne TT na bieżąco np przez gg9947914
Dodam tylko ze nie jest wstydem prosić o pomoc i naukę a ja przez twoje podejście do malowania ( zauważyłem że "ale byłem już zmęczony tym poprawianiem" troszkę cię zniechęca chociaż bardzo chcesz bo to twoja pasja) myślę że jesteś osobą dla której warto bezinteresownie poświecić czas i poprawić twoje malowanie w moim odczuciu źle wykonane.
Mam nadzieję że odbierzesz to pozytywnie a ja czekam na wiadomość od ciebie.
pozdrawiam
Nie mam zamiaru cię pouczać bo prawie żaden element nie jest wykonany poprawnie a rzecz ujmując zaczynasz od dupy strony.
Dlatego uważam że powinieneś zacząć od nowa, rad nie wypiszę tak byś się nauczył tylko czytając (ale rady osób z forum nie są złe tylko ciężko je umiejscowić w czasie i zastosować wtedy kiedy powinieneś, są ogólnikowe) ale mogę cię nauczyć malować porządne TT na bieżąco np przez gg9947914
Dodam tylko ze nie jest wstydem prosić o pomoc i naukę a ja przez twoje podejście do malowania ( zauważyłem że "ale byłem już zmęczony tym poprawianiem" troszkę cię zniechęca chociaż bardzo chcesz bo to twoja pasja) myślę że jesteś osobą dla której warto bezinteresownie poświecić czas i poprawić twoje malowanie w moim odczuciu źle wykonane.
Mam nadzieję że odbierzesz to pozytywnie a ja czekam na wiadomość od ciebie.
pozdrawiam
Odpalam tlen
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2010, o 20:03 przez ANtY, łącznie zmieniany 1 raz.
białe szaty fajnie ci wychodzą , teraz zacząłeś czerwone i wyszły Ci różowe, popracuj nad tym.
Broń też bez rewelacji. skóra: IMO za duża przerwa między rozjaśnieniem a podstawą.
z tyłu płaszczu złoty za bardzo zlewa się z różem, przywashuj może
Broń też bez rewelacji. skóra: IMO za duża przerwa między rozjaśnieniem a podstawą.
z tyłu płaszczu złoty za bardzo zlewa się z różem, przywashuj może
]arrrr
Heh, efekty kodzenia już nie wyglądają tak dobrze:
http://i42.tinypic.com/2vsffo7.png
http://i42.tinypic.com/2vsffo7.png
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2010, o 20:03 przez ANtY, łącznie zmieniany 1 raz.
Jep. Czerwień mi się w ogóle nie podoba. Imho powinieneś wyjść od wiśniowego w stylu scab red, później blood red, a na końcu rozjaśnienia pi razy drzwi jakimś pomarańczem. Wyglądałoby o niebo lepiej - bardziej soczyście
Jeszcze tak się zastanawiam, czy z tyłu widać ciało na ramionach. Bo jeśli tak, to wygląda sehr okropnie. Najlepiej metaliki, chociaż można by walnąć jeszcze na nie jakiegoś washa. Ogólnie te dwie poprzednie figurki wyszły lepiej.
A tak w ogóle to, kurdę, te modele są zajebiste! Powodzenia
Jeszcze tak się zastanawiam, czy z tyłu widać ciało na ramionach. Bo jeśli tak, to wygląda sehr okropnie. Najlepiej metaliki, chociaż można by walnąć jeszcze na nie jakiegoś washa. Ogólnie te dwie poprzednie figurki wyszły lepiej.
A tak w ogóle to, kurdę, te modele są zajebiste! Powodzenia
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
pomalowany pod kierunkiem vegi, ale nie do końca mi wyszło. Jeszcze troche pracy przede mną
Najgorzej metaliki, bo po washownaniu dziwny kolor uzyskały i później trudno je było rozjaśnić.