Wargulf jest b. fajnie pomalowany i obrzydliwy ^^ Jak dodasz te rozjaśnienia będzie jeszcze lepiej. Oko świetne

Tylko ten śnieg na podstawce... Wygląda jak wata cukrowa... Chyba za dużo się czepiam

Dobra robota.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Lubie jak sie czepiaja, bo to motywujebem pisze:Chyba za dużo się czepiam
Imho futro jest to najgorszy element na jakiejkolwiek figurce. Jest trudne do dobrego pomalowania i nieważne, ile czasu na nie poświęcisz i tak nie będzie efektowne.Ziemko pisze:Na Vladzie strasznie futro slabo wyszlo
Z tym się nie zgodzę.bem pisze:
Imho futro jest to najgorszy element na jakiejkolwiek figurce. Jest trudne do dobrego pomalowania i nieważne, ile czasu na nie poświęcisz i tak nie będzie efektowne.
dziop pisze:bardzo spoko
Oj tak. Na jaki poziom byś nie pomalował, modelu nie naprawisz. Zwłaszcza z twarzy wygląda jak "zdziwiona pani" z sex shopuzielonatrawa pisze:wampirzyca obleśni model, nawet dobre malowanie tego nie poprawi
to ja wykapie w nitro a potem policze wedlug cennikadziop pisze:nie mogę go zbytnio rozpieszczaćpoz tym wampirzyca miała być na lew3
banalnie proste a efekt bardzo lubie i czesto uzywamjamakot pisze:A mi wpadły w oko skrzydła u latających koni