PlayMini Of The Month - maj
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
nikt nie powiedzial ze ona skonczy go malowac... moze dopiero go skleja lub konwertuje...? 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Chyba o... 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Toć mu właśnie napisałem.
Shino, ja rozumiem że na Kwestii Zasad lubicie sobie ponaginać zasady do granic złamania aż trzeszczy. Ale tutaj chodzi o konkurs wewnątrzforumowy, dla funu. Zostaw swoje polhammerowe podejście na KZ, to jest forum dla hobbystów
Shino, ja rozumiem że na Kwestii Zasad lubicie sobie ponaginać zasady do granic złamania aż trzeszczy. Ale tutaj chodzi o konkurs wewnątrzforumowy, dla funu. Zostaw swoje polhammerowe podejście na KZ, to jest forum dla hobbystów

swietny pomyslunek ... juz na GV chcialem wystartowac ale odrzucilo mnie to ze musialbym spora liczbe figsow np do 40k zakupic ... a tu konkursiwo jak znalazl a do tego super mobilizacja aby zaczac malowanie wlasnej armii z ktora mierze sie od jakis 10miesiecy minimum ...teraz posiadam odpowiednie umiejetnosci aby wymodzic cos porzadnego
wiec podejmuje rekawice ... i zaczynam dziergac championa
pozdro ...

Widzę, że idea może się udać i nie jest to jednorazowa inicjatywa. Jak słusznie powiedział Ed Guma, w tej konwencji może to dać więcej radości, niż inne formy rywalizacji.
Moze tez sie zmotywuje
Moze tez sie zmotywuje

Najpierw BLESS teraz SZARYSzary pisze:Widzę, że idea może się udać i nie jest to jednorazowa inicjatywa. Jak słusznie powiedział Ed Guma, w tej konwencji może to dać więcej radości, niż inne formy rywalizacji.
Moze tez sie zmotywuje

Poziom rośnie 

dead pisze:
Najpierw BLESS teraz SZARYuuuu ...
Nie bede sie krygowal, ale prawda jest taka, ze pędzelka nie trzymalem w ręce od 2 miesięcy. Zreszta zawsze bylem zwyklym wyrobnikiem, nie zadnym artysta. Dobrze bedzie, jesli moj tancerzyna nie zostanie gromialnie wysmiany...

Ale chetnie bede kryl srodek tabeli, jesli za to bede mogl popatrzec na ladne prace innych forumowiczow. Szary to klasa, Ed Guma, jak widze na CMON, takze.
Grunt, zeby powstawaly fajne figurki i zebysmy sie posmiali. Fun - słowo klucz.

i zeby je mozna u autora na turze poogladac !!!
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
no mam nadzieje ze wszystkich uda sie zobaczyc...Szaman pisze:swoja droga ciekawe, ilu z tych czempionow skonczy na stolach w armiach ich wykonawcow...bigpasiak pisze:i zeby je mozna u autora na turze poogladac !!!
Abandoned
Abandoned
obydwaj wiemy, ze nie, ale chcialbym sie mylic...bigpasiak pisze:no mam nadzieje ze wszystkich uda sie zobaczyc...Szaman pisze:swoja droga ciekawe, ilu z tych czempionow skonczy na stolach w armiach ich wykonawcow...bigpasiak pisze:i zeby je mozna u autora na turze poogladac !!!

"I fart in your general direction" 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No jak to, przecież na Mordheim do nas przyjdziesz, nie?Kerim pisze:za mojego możesz być spokojny - o ile mnie wogule na jakimś turnieju zobaczysz

Nie daj się prosić Kerimie!
A poziom rzeczywiście rośnie...! O ile nie jest to czyste odgrażanie się to będzie sporo prac

Ciekawe jaki temat na następny miesiąc [żeby mi się w czasie sesji nie nudziło przypadkiem].
Tak poszperałam w zasadach do Mordheim i nawet muzyka bym mogła mieć od bidy

O mnie mozecie byc spokojni ze bedzie to czesc armii i zaczatek za razem
pierwszy ludek protoplasta rodu szkoda ze musial nim zostac champion ale tak go postaram sie wypacykowac coby od bidy za lorda mogl robic