Opis...

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BoB miniatures
Chuck Norris
Kontakt:

Opis...

Post autor: BoB miniatures »

Nie wiem jak ustawić podpis pod każdym postem. Niby ustawiłem. Ale wyświetla się tylko jak wejdzie się na mój profil, a nie pod każdym postem, jak chciałem...

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

Twoje konto > Ustawienia forum > Wysyłanie wiadomości > Domyślnie dołączaj mój podpis > Tak
Twoje konto > Ustawienia forum > Przeglądanie postów > Wyświetlaj podpisy > Tak
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Myślę, że chodzi o to, że nie widzi swojego podpisu w odpowiedzi. Z tego co wiem, nie można zobaczyć swojego podpisu z swojego konta.

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Andrzej pisze:Myślę, że chodzi o to, że nie widzi swojego podpisu w odpowiedzi. Z tego co wiem, nie można zobaczyć swojego podpisu z swojego konta.
można
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
BoB miniatures
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: BoB miniatures »

ok działa

Awatar użytkownika
Anubis
Chuck Norris

Post autor: Anubis »

A mi niestety nie działa. Zrobiłem jak powyżej było opisane i ... ani zwykłego tekstu ani "obrazka". NIC ... zupełnie NIC

Edit: Czy może ktoś coś z tym zrobić :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Jak wyzej, ja zrobilem tak samo i...?

edit: Aaa dziekuje! działa :*

Awatar użytkownika
Anubis
Chuck Norris

Czy ktoś coś doradzi :?: Bo mi nadal nie działa ...

edit: nie wiem jakim cudem ale się naprawiło.
Obrazek

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

jak juz działa to jedna uwaga - ANGEL`s OF FURY = ANIOŁ JEST Z FURII - to chciałeś przekazać swoim podpisem ;)?
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Awatar użytkownika
Anubis
Chuck Norris

A jak powinno być? bez "S" ??
Obrazek

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

bez '

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

"ANGELS" Anubisie Drogi :) Tak po prostu - liczba mnoga :) Apostrof do czego innego służy.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

s też z dużej litery, bo wygląda dupnie

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Drogi Anubisie, czy myslisz, ze przez przypadek Twoja sygantura zniknela, czy przez to, ze jest za duza i jeden z adminow ja usunal??
Usuwam ja po raz kolejny, jesli po raz kolejny wkleisz to tygodniowego wkleimy.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Ziemko, nie przesadzasz trochę? Mówisz o tygodniowym banie za to, że ktoś ma za duży podpis i nie wie, co się dzieje, bo nikt nie wytłumaczy nawet jednym zdaniem? :) Skoro nie wie, to Mu powiedzcie, że miał za duży baner w podpisie i już. Może się nie domyślił, bo nie zna tych praktyk forumowych ;) Teraz już będzie wiedział.

Specjalnie sprawdziłem teraz FAQ i może przeoczyłem gdzieś tę informację (jeśli tak, to z góry przepraszam), ale nikt nie umieścił adnotacji o rozmiarze tegoż, więc uzupełnijcie, a na przyszłość proponuję życzliwą kolorową kredkę w jakimś poście dla zagapionych/nie wtajemniczonych, żeby poprawili. Jak coś samo znika, to wiedz, że ktoś może nie wiedzieć, co się stało ;) A rozmiar każdy bierze w sumie na logikę i na wyczucie - nie ma jednak górnej granicy.

Przecież to pierdoły są, a krótka wzmianka na pewno wszystkim Użytkownikom ułatwi życie w przyszłości, zwłaszcza tym nowym albo tym, którzy do tej pory czegoś takiego nie mieli i się nie bawili. Jak myślisz? I to Administracja powinna o to zadbać, a widzisz, że Anubis jest początkujący w tym i dopiero się uczy ;)

Peace and love.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Drogi Slawolu, ciesze sie, ze bronisz swojego kolegi.
Nie ma nic w regulaminie, to zasluga Tomasha, ktory zaczal inicjatywe wycinanania za duzych podpisow, ale nadal nie potrafi tam ich wrzucic.

Jesli bylbym nowy na forum i nagle moj podpis by mi zniknal bez powodu to spytalbym kogos o co chodzi.

Ja nie chce nikogo banowac, ja nie mam z tego satysfakcji naprawde.
Jesli Anubis zmniejszy swoj podpis to nie ma problemu , zeby go mial i jest po problemie.

P.S. Nie czytalem nawet postow Anubisa - na moderatorskim poszedl donos o za duzym podpisie to wycialem i patrze, ze znowu sie pojawil, wiec odebralem to jako przekamazanie sie z administracja.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Tu raczej nie chodzi o dosłowne bronienie kogoś, tylko o zdrowsze podejście ogólnie, tak też pisałem, a że akurat wypadło przy przykładzie Anubisa.. ;) Widzę, co się dzieje na forum i macie tutaj sporo roboty czasami i nie zazdroszczę, a gdybym miał się brać za obronę dosłownie każdej osoby, która na to zasługuje w danej chwili, to sam bym się bana doprosił za gadaninę, bobym Was zalał tekstem chyba i serwer obciążył :lol: A broniłbym nie tylko tych, których znam osobiście - to zależy wszystko od sytuacji ;)

Czasami trochę łopatologii nie zaszkodzi, choć zdaję sobie sprawę, że tłumaczenie n-ty raz tego samego może drażnić. No to notka w regulaminie i spokój będzie. Tyle z mojej strony :)
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2010, o 20:21 przez Sławol, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Anubis
Chuck Norris

No właśnie teraz chciałem pisać o co chodzi z tym podpisem, że ciągle mi znika. Ale już wiem o co chodzi :D SORKA za problem.

PS: zmniejszę go, ale jakby się okazał nadal za duży to nie robię tego po złości. Proszę wiadomość na PW lub znów usunięcie a ja zrobię jeszcze mniejszy. SORKA

I należy czytać posty a nie tylko SŁUCHAĆ DONOSÓW - bo nie wszyscy są złośliwi ...

edit : zmniejszyłem do wielkości jak mój "obrońca" :D ma swój podpis z master blaster. Mam nadzieję, że mój jest odpowiedniej teraz wielkości :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

A ja jeszcze powiem dwa słowa...
Ziemko pisze:P.S. Nie czytalem nawet postow Anubisa - na moderatorskim poszedl donos o za duzym podpisie to wycialem i patrze, ze znowu sie pojawil, wiec odebralem to jako przekamazanie sie z administracja.
Ekhm... I to mówi Admin?

Właśnie przez to macie zadymy na forum najczęściej i się tłuczecie między sobą, a "kto pyta...". Najpierw strzelacie na ślepo, a potem pytacie, o co w ogóle chodzi i okazuje się, że wiele osób się myli. A potem dopiero się przepraszacie... "Poszedł donos"? Wiem, że mówisz o zwykłym "życzliwym poinformowaniu", ale wychodzi na to, że nawet ktoś, kto dłużej siedzi na forum, nie może po koleżeńsku powiedzieć nawet obcej osobie, że ma coś nie tak w swoim profilu, tylko biegnie za kurtynę - mówiąc brutalnie i wprost - jak wtyka, z najmniejszą pierdołą? Plusa się za to dostaje w dzienniku? Nie mam na myśli pouczania kogokolwiek, ale trochę dziwnie się to czyta, może wyolbrzymiam... Bez urazy i nie zrozum mnie źle, proszę, ale często naprawdę widać, że to forum jest bardziej polityczne, niż hobbystyczne i nie mówię o tematach różnych dyskusji w PiM, tylko o całości.

Nie wtrącam się, bo cieszę się tutaj dobrym zdrowiem póki co i chyba nikomu nie zaszkodziłem, ale z boku to naprawdę widać mocno. Taka refleksja na noc.

Tyle koleżeńskich uwag. EOT.

Już mnie nie ma. Miłej nocy życzę Wszystkim :) Peace and love.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

Sławol pisze:Nie wtrącam się, bo cieszę się tutaj dobrym zdrowiem póki co i chyba nikomu nie zaszkodziłem...
jak bys pisal jeszcze tylko krotsze posty to mozna by Ci przyznac odznake wzorowego forumowicza :lol2:
to tak na rozluznienie posladow :P
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ