Playmini... or not ;) Mordheim Plague Priest WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
tak masz race, idz ogladac nianie...
Nie jest zly ten plaszyk. W sumie tylko jedna rzecz mi nie pasuje - jest postrzepiony przy glowie szczura, a powinien byc raczej z drugiej strony. Fajnie jakbys dodala jakies zapiecie jeszcze, bo nie do konca wiadomo jak to sie 3ma
Nie jest zly ten plaszyk. W sumie tylko jedna rzecz mi nie pasuje - jest postrzepiony przy glowie szczura, a powinien byc raczej z drugiej strony. Fajnie jakbys dodala jakies zapiecie jeszcze, bo nie do konca wiadomo jak to sie 3ma
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
to kocyk z trupa nie ma zapięcia zimno szczurkowi to zarzucil na plery i biega z kocykiem
wlasnie to napisalem warzywniaku. a Niania sie juz skonczyła. ale info dla Ciebie- w pt. chyba sa smerfy.Raptaparat pisze:tak masz race, idz ogladac nianie...
to jest skave tanie zycie przykleili plaszczyk i sie trzyma bo musi ]:->
a i apropo lini papilarnych to po malowaniu nie bedzie widac
gorzej z tymi wgnieceniami z dlutka lepiej zalepic
a i apropo lini papilarnych to po malowaniu nie bedzie widac
gorzej z tymi wgnieceniami z dlutka lepiej zalepic
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
wyglada tak jakby ktos go na siel mu przykleil po lewej stronei klatki piersiowej.
Gdzie ta lewa strona, jak klatki piersiowej nie dotyka?
Max, wgniecenia na plecach [bo tylko te widać] są zamierzone! Jak już szmacić kocyk, to na całego Więc pewnie jeszcze go dobiję
Zresztą, postrzępiony jest z obu stron teraz
Dzięki za wszelkie komentarze
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight