Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2010
Takie pytanie chłopaki - kiedy zaczniecie się umawiać odnośnie tego kto z kim jedzie? Będzie mi potrzebny transport z ETC w okolice Gorzowa albo Torunia a ekipa 40k coś słabo była w zeszłym roku zorganizowana pod względem dojazdów. Osszywiście dowiezienie powietrza na miejsce też kosztuje, więc ściepę na paliwo i amortyzację pokryję w całości
- swieta_barbara
- habydysz
Ciezko powiedziec - druzyny eliminacyjne beda znane dopiero po WI, czyli koniec kwietnia, a potem jeszcze eliminacje.
Mysle, ze realny jest tydzien przed zamknieciem zgloszen
Mysle, ze realny jest tydzien przed zamknieciem zgloszen
zapomnialeś dodac "oficjalnie" pomiędzy będą a znaneCiezko powiedziec - druzyny eliminacyjne beda znane dopiero po WI,
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Liga dobiegla konca i o ile mnie zdolnosci matematyczne nie mylą udalo mi sie ją wygrać, nadszedl czas na wybor druzyn eliminacyjnych oraz przeprowadzenie turnieju eliminacyjnego (jak mowi regulamin takowy ma sie odbyc w 1szej polowie maja).
Tak więc chcialem oficjalnie potwierdzic to o czym czesc z Was wiedziala juz od jakiegos czasu (a ja sam od jakiegos roku) w sezonie 2010 nie bede mial przyjemnosci bronic barw reprezentacyjnych na ETC.
7 sierpnia jestem świadkiem na slubie kumpla, dodatkowo ostatnimi czasy bardzo odechcialo mi sie grać (co zmniejsza cisnienie na probe podjecia negocjacji w sprawie terminu pierwszej kwestii)
Rezygnuję rowniez z udzialu w turnieju eliminacyjnym i prawa do wyboru skladu (tylko glupek bedzie bral odpowiedzialnosc za cos w czym realnie nie bedzie uczestniczyl).
Wole napisac o tym wczesniej niz pozniej bo system wyboru raczej nie przewidywal rezygnacji kogokolwiek z TOP 4 i bedziecie musieli pewnie pocisnac jakies glosowanie.
Na koniec dziekuje tym co kibicowali mi w tym sezonie i trzymali za mnie kciuki.
Życze powodzenia wszystkim osobom wybranym do turnieju eliminacyjnego oraz tym reprezentujacym Nas oficjalnie na turnieju w Niemczech, skopcie wszystkim tyłki i wygrajcie, a minimalnie utrzymajcie nasze coroczne chlubne podium.
pzdr !!
Tak więc chcialem oficjalnie potwierdzic to o czym czesc z Was wiedziala juz od jakiegos czasu (a ja sam od jakiegos roku) w sezonie 2010 nie bede mial przyjemnosci bronic barw reprezentacyjnych na ETC.
7 sierpnia jestem świadkiem na slubie kumpla, dodatkowo ostatnimi czasy bardzo odechcialo mi sie grać (co zmniejsza cisnienie na probe podjecia negocjacji w sprawie terminu pierwszej kwestii)
Rezygnuję rowniez z udzialu w turnieju eliminacyjnym i prawa do wyboru skladu (tylko glupek bedzie bral odpowiedzialnosc za cos w czym realnie nie bedzie uczestniczyl).
Wole napisac o tym wczesniej niz pozniej bo system wyboru raczej nie przewidywal rezygnacji kogokolwiek z TOP 4 i bedziecie musieli pewnie pocisnac jakies glosowanie.
Na koniec dziekuje tym co kibicowali mi w tym sezonie i trzymali za mnie kciuki.
Życze powodzenia wszystkim osobom wybranym do turnieju eliminacyjnego oraz tym reprezentujacym Nas oficjalnie na turnieju w Niemczech, skopcie wszystkim tyłki i wygrajcie, a minimalnie utrzymajcie nasze coroczne chlubne podium.
pzdr !!
Wow to jestem w lekkim szoku... nie wiedzialem (a cholera wiem o polskim wfb naprawde sporo)
W takim wypadku imho osoby z miejsc 2-5 powinny wybierac sklad (imho wydaje mi sie to byc najsensowniejsze), ale pewnie komus sie to nie spodoba i LL bedzie musialo zrobic glosowanie...
W takim wypadku imho osoby z miejsc 2-5 powinny wybierac sklad (imho wydaje mi sie to byc najsensowniejsze), ale pewnie komus sie to nie spodoba i LL bedzie musialo zrobic glosowanie...
2 miejsce zostaje kapitanem i tyle, żadnej filozofii tu nie trzeba.
Zaczyna sie flame wokole ETC. Ja j... czy rok roku musi byc to samo. Zloozujcie poki co poslady (mysle tu o postach ala Lohosta)
Jesli w tej kwestii bedzie glosowanie to tylko i wylacznie na LL nigdzie wiecej.
Jesli w tej kwestii bedzie glosowanie to tylko i wylacznie na LL nigdzie wiecej.
Hehe, Thurion nieźle zamieszałeś. Chyba.
W sumie ujowo, że Ci sie nie chce, ale Twoja sprawa. Przynajmniej szybko się określasz
IMO powinni decydować top2 i top3 w takiej sytuacji i tyle. Trza potraktować Thuriona jakby nie istniał i nie pierdylić się z głosowaniami tylko jechać z przygotowaniami. Nie ma co tracić czasu.
Tak samo jeśli ktoś z top2 lub top3 zrezygnuje, to brać następnych w kolejności. Proste.
W sumie ujowo, że Ci sie nie chce, ale Twoja sprawa. Przynajmniej szybko się określasz
IMO powinni decydować top2 i top3 w takiej sytuacji i tyle. Trza potraktować Thuriona jakby nie istniał i nie pierdylić się z głosowaniami tylko jechać z przygotowaniami. Nie ma co tracić czasu.
Tak samo jeśli ktoś z top2 lub top3 zrezygnuje, to brać następnych w kolejności. Proste.
Dokładnie. Już raz to było głosowane (chodziło o to, by było dwóch najlepszych - Thurion nie może, więc bierzmy kolejnych najlepszych), nie róbmy znowu burdelu pod gównianym pretekstem "niedociągnięć regulaminu"IMO powinni decydować top2 i top3 w takiej sytuacji i tyle. Trza potraktować Thuriona jakby nie istniał i nie pierdylić się z głosowaniami tylko jechać z przygotowaniami. Nie ma co tracić czasu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Regulamin jest dociągnięty :)Jankiel pisze: Dokładnie. Już raz to było głosowane (chodziło o to, by było dwóch najlepszych - Thurion nie może, więc bierzmy kolejnych najlepszych), nie róbmy znowu burdelu pod gównianym pretekstem "niedociągnięć regulaminu"
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 78&start=0
Ziemko pisze:Wow to jestem w lekkim szoku... nie wiedzialem (a cholera wiem o polskim wfb naprawde sporo)
Jest tak jak pisze Ziemko.
Z regulaminu:
Najlepsza czwórka tych którzy chcą/mogą jechać. W tym momencie powinny się więc zadeklarować wszystkie osoby z obecnego top4.Reprezentacja Polski w WFB na ETC składa się z Top 4 Ligi (lub najlepsza czwórka w Lidze z tych osób, które chcą\mogą jechać)
1.Thurion
2. Malal
3. Cosmo
4. Żaba
niby tak a niby nie, zapis o najlepszej czworce dotyczy tylko i wylacznie osob jadacych z automatu, natomiast przy zdaniu o ostatecznym wyborze jest juz tylko Mistrz Polski, IMO logiczne jest ze za niemogacych/niechacych jechac wchodza po prostu osoby nastepne a 2 glosy ma kolejna osoba w klasyfikacji, ale z legislacyjnego punktu widzenia nie jest to wprost sprecyzowane, a powinnoReprezentacja Polski w WFB na ETC składa się z Top 4 Ligi (lub najlepsza czwórka w Lidze z tych osób, które chcą\mogą jechać), którzy kwalifikują się do składu automatycznie oraz z doboru 4 kolejnych graczy, którzy są wybierani przez Top 4. Przy podejmowaniu decyzji o ostatecznym wyborze Mistrz Polski ma 2 głosy, a osoby z miejsca 2, 3 i 4 mają po jednym głosie. Gracze z Top4 nie mają prawa głosu w wyborze graczy, jeśli nie wezmą udziału w turnieju eliminacyjnym, choć mają pewnie miejsce w reprezentacji.
pzdr
- Barbarossa
- Mniejsze zło
No to ciekaw jestem składu... Tyle się może wydarzyć... Tak czy siak, trzymam kciuki za pomyślny wynik
czyli 2,3,4,5 miejsce z ligi wybiera?
tak rozumiem ten zapis.
Darek się ucieszy
tak rozumiem ten zapis.
Darek się ucieszy
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE