Ranking Ligi WFB 2006/2007
Moderator: swieta_barbara
Woohoo.
Gdańsk ma najwięcej graczy w top 20.
Mam nadzieję że za rok tyle osób będzie w dziesiątce ;].
Dziękuję za cały sezon. Nadchodzący też zamierzam wygrać ( w sumie plan na ten rok miałem tylko na top 10, skończyło się grubo powyżej oczekiwań )
Gdańsk ma najwięcej graczy w top 20.
Mam nadzieję że za rok tyle osób będzie w dziesiątce ;].
Dziękuję za cały sezon. Nadchodzący też zamierzam wygrać ( w sumie plan na ten rok miałem tylko na top 10, skończyło się grubo powyżej oczekiwań )
Bo było 10 drużyn . Punkty skakały co 2.Crusader pisze:Czemu za ostatni turenij w Looblinie Pre -Euro za 3 miejsce przyznano 16pkt a nie 18?
pzdr
Za 2 miejsce pewnie było 18 ;]
gratulacje dla Młodego za zwyciestwo, Szymona i Gdyńskiej Łysej Pałki za Top 10 (wkoncu sie udalo co nie )
ale kurcze... tak patrze i troche sie chyba walka o lige i poziom obnizyly.. chyba ze mi sie wydaje.. rok/ dwa temu gdy walczylem o Top 10, majac zagrane po wymagane 4 mastery ladaowalem na 11-13 miejscu... w tym roku majac zagrany jeden master... jestem 17, czyli raptem 4 miejsca nizej, a przepasc punktowa w niezagranych masterach ogromna...
pytanie czemu zainteresowanie ligą maleje :/ ?
ale moze tak jakos przewrazliwiony jestem
ale kurcze... tak patrze i troche sie chyba walka o lige i poziom obnizyly.. chyba ze mi sie wydaje.. rok/ dwa temu gdy walczylem o Top 10, majac zagrane po wymagane 4 mastery ladaowalem na 11-13 miejscu... w tym roku majac zagrany jeden master... jestem 17, czyli raptem 4 miejsca nizej, a przepasc punktowa w niezagranych masterach ogromna...
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 20:48 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.
Zeszly sezon 15 teraz 14 , nieduzy bo nieduzy ale progres jest ( gdybym poprawil master blastera na jakies cywilizowane miejsce w top 15 to bylby 9... , nie ma co gdybac
thurion pisze:gratulacje dla Młodego za zwyciestwo, Szymona i Gdyńskiej Łysej Pałki za Top 10 (wkoncu sie udalo co nie )
Niestety to prawda... W zeszlym roku mi zalezalo na lidze i bylem 15... W tym olalem i jezdzilem kiedy moglem i jestem 14sty... Sporo rzeznikow nie gralo tak czesto jak w zeszlym sezonie...
Ja w ogóle nie mam pkt za ten turniej. Za 9 msc drużyna dostaje?Crusader pisze:Czemu za ostatni turenij w Looblinie Pre -Euro za 3 miejsce przyznano 16pkt a nie 18?
pzdr
W jaki sposób na stronce "Ogólnopolski Ranking Ligi Warhammera" można zmienić swoje dane?
Dostałeś 4 pkt. - nie kłamMotor pisze:Ja w ogóle nie mam pkt za ten turniej. Za 9 msc drużyna dostaje?Crusader pisze:Czemu za ostatni turenij w Looblinie Pre -Euro za 3 miejsce przyznano 16pkt a nie 18?
pzdr
Turniej Pre-EURO:
1. 20
2. 18
3. 16
4. 14
5. 12
6. 10
7. 8
8. 6
9. 4
10. 2
No szkoda Crus, bo tych 2óch punktów zabrakło by Trojka wyprzedzić.
Przeslij mi maila z poprawnymi danymi (wraz z numerem Id na stronce)Heinrich_von_Tod pisze:W jaki sposób na stronce "Ogólnopolski Ranking Ligi Warhammera" można zmienić swoje dane?
Thx Jak pisałem posta to nie było.Scimitar pisze: Dostałeś 4 pkt. - nie kłam
- swieta_barbara
- habydysz
No wlasnie, trojek - ile turniejow grales orkami, a ile szczurami?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
mi się chyba uda być najlepszym TK Robson grał dużo Imperium hihihi