Bardzo "oryginalna" rozpa, a jednak trochę zmieniona:)
Sorcerer Lord of Tzeench Lv.4 430pkt
-Disc
-Armour of Morrslieb
-Spell Familiar
-2x Dispel Scroll
-Bloodcurdling Roar
Exalted Hero of Tzeench 224pkt
-Disc
-Flail
-Shield
-Battle Standard
-Golden Eye of Tzeench
-Book of Secrets
Sorcerer of Nurgle Lv.2 206pkt
-Chaos Steed
-Power Familiar
-Dispel Scroll
Sorcerer of Nurgle Lv.2 191pkt
-Chaos Steed
-Infernal Puppet
5 Warhounds 30pkt
5 Warhounds 30pkt
5 Warhounds 30pkt
10 Marauders of Slaanesh 54pkt
-Musician
5 Marauder Horsemen of Slaanesh 85pkt
-Flail
-Flail
-Flail
5 Chaos Knight of Slaanesh 210pkt
Cannon 85pkt
Cannon 85pkt
Razem: 2250pkt
Power Dice: 12
Dispel Dice: 12
Muzyka dorzuciłem maruderom bo nie wiedziałem na co innego wydać 4pkt... Co myślicie o tej rozpisce?:)
WoCh na 2250 z nowym BP
nie można dać 2 cannonow bo to 4 rareChaos pisze:Bardzo "oryginalna" rozpa, a jednak trochę zmieniona:)
Cannon 85pkt
Cannon 85pkt
Razem: 2250pkt
Power Dice: 12
Dispel Dice: 12
do tego co w niej z oryginalnosci?:P dałbym mimo wszystko ward na strzelanie na lorda.... z sv na 3+ wiele nie zdziała
tacy knighci to wielki plewnik które od wszystkiego sie odbija... jakieś sztandary/ wspomozenie to mus przy nich!
pzdr
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
[/quote]
nie można dać 2 cannonow bo to 4 rare
do tego co w niej z oryginalnosci?:P dałbym mimo wszystko ward na strzelanie na lorda.... z sv na 3+ wiele nie zdziała
tacy knighci to wielki plewnik które od wszystkiego sie odbija... jakieś sztandary/ wspomozenie to mus przy nich!
pzdr[/quote]
Oryginalna w cudzysłowiu;) Teraz w nowym BP cannon wchodzi w jeden slot. Lord ma warda na 3+ bo ma armour of morrslieb. A co do najtów to się zgadzam, ale zupełnie nie wiem jak na te punkty ich podpakować Proszę o jakąś podpowiedź
nie można dać 2 cannonow bo to 4 rare
pzdr[/quote]
Oryginalna w cudzysłowiu;) Teraz w nowym BP cannon wchodzi w jeden slot. Lord ma warda na 3+ bo ma armour of morrslieb. A co do najtów to się zgadzam, ale zupełnie nie wiem jak na te punkty ich podpakować Proszę o jakąś podpowiedź
They see me trollin' They hatin'
chodziło mi o magie ale dobra:P
mhm ja sam używam khornitów, ale kto co lubi:) chociaż jeden sztandar, war banner dać albo juggerka/ cyckowężyste/ tzeentchowca pod walkę dołaczać do cięższych starć;)
mhm ja sam używam khornitów, ale kto co lubi:) chociaż jeden sztandar, war banner dać albo juggerka/ cyckowężyste/ tzeentchowca pod walkę dołaczać do cięższych starć;)
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
- gerald_tarrant
- Masakrator
tez najczęściej używam khornickich knightów, dobrze zascreenowani zabiją to co trzeba zazwyczaj
a co do lorda, to morrisielb jest fajny na kilka armii, ale na przykład od krasnoludzkich dział z runami umrzesz...
a co do lorda, to morrisielb jest fajny na kilka armii, ale na przykład od krasnoludzkich dział z runami umrzesz...