Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Re: Skład na ETC 2010
Dla mnie 2,3,4,5 są TOP 4 w takim układzie, a #2 ma podwójny głos.
Barbarossa pisze:Dla mnie 2,3,4,5 są TOP 4 w takim układzie, a #2 ma podwójny głos.
Dokladnie.
Mnie najbardziej przeraża ta myśl:
Turniej eliminacyjny musi się odbyć w pierwszej połowie maja.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Furion pisze:Mnie najbardziej przeraża ta myśl:
Turniej eliminacyjny musi się odbyć w pierwszej połowie maja.
Termin nierealny od zawsze - najpierw trzeba wybrać 16 osób, potem te 16 osób musi się dogadać co do czasu wolnego.
Początek czerwce - styknie. (Po MB?) Miesiąc na rozpy i wio.
(Parę turniejów na zasady ETC by sie przydało, tak czy siak.)
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- swieta_barbara
- habydysz
Szacun thurion - bylem pewien, ze przypomnisz o tym dopiero po elimniacjach.thurion pisze:Liga dobiegla konca i o ile mnie zdolnosci matematyczne nie mylą udalo mi sie ją wygrać, nadszedl czas na wybor druzyn eliminacyjnych oraz przeprowadzenie turnieju eliminacyjnego (jak mowi regulamin takowy ma sie odbyc w 1szej polowie maja).
Tak więc chcialem oficjalnie potwierdzic to o czym czesc z Was wiedziala juz od jakiegos czasu (a ja sam od jakiegos roku) w sezonie 2010 nie bede mial przyjemnosci bronic barw reprezentacyjnych na ETC.
7 sierpnia jestem świadkiem na slubie kumpla, dodatkowo ostatnimi czasy bardzo odechcialo mi sie grać (co zmniejsza cisnienie na probe podjecia negocjacji w sprawie terminu pierwszej kwestii)
Rezygnuję rowniez z udzialu w turnieju eliminacyjnym i prawa do wyboru skladu (tylko glupek bedzie bral odpowiedzialnosc za cos w czym realnie nie bedzie uczestniczyl).
Wole napisac o tym wczesniej niz pozniej bo system wyboru raczej nie przewidywal rezygnacji kogokolwiek z TOP 4 i bedziecie musieli pewnie pocisnac jakies glosowanie.
Na koniec dziekuje tym co kibicowali mi w tym sezonie i trzymali za mnie kciuki.
Życze powodzenia wszystkim osobom wybranym do turnieju eliminacyjnego oraz tym reprezentujacym Nas oficjalnie na turnieju w Niemczech, skopcie wszystkim tyłki i wygrajcie, a minimalnie utrzymajcie nasze coroczne chlubne podium.
pzdr !!
Hej
Thurionie wielkie gratulacje wygrania ligi!
Odnośnie turnieju eliminacyjnego to na PS (noc lub drugi dzień) można takie coś zorganizować. Animosity jest w stanie zapewnić naprawdę ciekawe warunki na czas tego przedsięwzięcia
Pozdrawiam
Lucas
Thurionie wielkie gratulacje wygrania ligi!
Odnośnie turnieju eliminacyjnego to na PS (noc lub drugi dzień) można takie coś zorganizować. Animosity jest w stanie zapewnić naprawdę ciekawe warunki na czas tego przedsięwzięcia
Pozdrawiam
Lucas
To jest naprawdę chory pomysłLucas pisze:Odnośnie turnieju eliminacyjnego to na PS (noc lub drugi dzień) można takie coś zorganizować. Animosity jest w stanie zapewnić naprawdę ciekawe warunki na czas tego przedsięwzięcia
Rok temu mieliśmy podobny głupi pomysł, co by zagrać 4 bitwy jednego dnia ja vs Barbarossa. W skrócie, pomysł był głupi
niech top4 sie wypowie jak to widzi i ile bitew przewiduje.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Furion pisze:To jest naprawdę chory pomysłLucas pisze:Odnośnie turnieju eliminacyjnego to na PS (noc lub drugi dzień) można takie coś zorganizować. Animosity jest w stanie zapewnić naprawdę ciekawe warunki na czas tego przedsięwzięcia
Signed.
Początek czerwca, jeden dzień w Warszawie (Sobota), 8 stołów. Dowolny korytarz. Dwa mecze.
I - 11-14.30
II - 15 - 18.30 i szlus.
nie zazdroszczę kapitanowi i reszcie top 4 wyboru składu i formy tego turnieju elimancyjnego:
w sumie w top 20 gracze grali
na masterach tylko 8 armiami:
DL,DE,Skaveny,Lizaki, VC, TK,WE i Breta (sporadycznie inne armie)
ale nawet w top 4 są gracze, którzy deklarowali i grali taką samą armią...będziecie mieli cięzki orzech do zgryzienia
w sumie w top 20 gracze grali
na masterach tylko 8 armiami:
DL,DE,Skaveny,Lizaki, VC, TK,WE i Breta (sporadycznie inne armie)
ale nawet w top 4 są gracze, którzy deklarowali i grali taką samą armią...będziecie mieli cięzki orzech do zgryzienia
5 czerwca (Sobota) jest moim zdaniem bardzo dobrym terminem (tydzień po Master Blasterze) - można upchnąć 3 bitwy ale to w dużej mierze zależy od przyjezdnych.Jedy Knight pisze: Signed.
Początek czerwca, jeden dzień w Warszawie (Sobota), 8 stołów. Dowolny korytarz. Dwa mecze.
I - 11-14.30
II - 15 - 18.30 i szlus.
Pogadam na Narbutta czy ten termin jest free.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Dwie to konieczność, trzecia niewiele wniesie, a utrudni dojazd i odjazd.Dalmar pisze: można upchnąć 3 bitwy ale to w dużej mierze zależy od przyjezdnych.
Whatever.
Łukasz wielkie gratulacje za wygranie Ligi - jak by nie patrzeć to Twój pierwszy raz Gratulacje tym większe, że wyniki ci się liczą z 4 na 4 zagrane Mastery, a tego jeszcze w historii WFB nie było (choć max. z 4 Masterów zdarzyły się mi i Młodemu jak mnie pamięć nie myli)thurion pisze:Liga dobiegla konca i o ile mnie zdolnosci matematyczne nie mylą udalo mi sie ją wygrać, nadszedl czas na wybor druzyn eliminacyjnych oraz przeprowadzenie turnieju eliminacyjnego (jak mowi regulamin takowy ma sie odbyc w 1szej polowie maja).
Szacun także za decyzję którą podałeś teraz, a nie po eliminacjach, bo wiadomo na czym skład stoi i nie ma niepotrzebnych spinek z tego powodu. Szkoda też, że nie będziesz jechał ale bo zawsze byłeś silnym ogniwem w składzie i masz zacięcie przez co jesteś skuteczny.
Rok temu sam nie byłem DMP bo po swoim ślubie udałem się w zajebistą podróż poślubną - jak już wczoraj napisałem na forum - nie samym warhammerem człowiek żyje.
Po raz drugi mamy w historii Polskiego WFB sytuacje że Mistrz Polski nie będzie reprezentował Polski na Mistrzostwach Europy , choć z powodów zgoła innych niż rok temu.
Proponuję wynająć salkę katechetyczną, zapłacicie 150zł tylko, a 8 stołów się zmieści na styk.Dalmar pisze:5 czerwca (Sobota) jest moim zdaniem bardzo dobrym terminem (tydzień po Master Blasterze) - można upchnąć 3 bitwy ale to w dużej mierze zależy od przyjezdnych.Jedy Knight pisze: Signed.
I - 11-14.30
II - 15 - 18.30 i szlus.
Pogadam na Narbutta czy ten termin jest free.
Jak rozumiem turnieje z tego weekendu co WI liczą się jeszcze do starej ligi?Robson pisze:czyli 2,3,4,5 miejsce z ligi wybiera? tak rozumiem ten zapis.Darek się ucieszy
Hmm nie jestem tak dobrym matematykiem jak thurion, ale zakladam ze ponizej 5 lokaty nie spadne. Skonsultowalem sie wiec z pozostalymi graczmi z topu i po krotkiej wymianie pogladow - deklaruje wstepnie chec udzialu. Wiem jednak ze myszolaki zostaly mocno pociete przez compscore, wiec jesli podniesie sie duzy krzyk wsrod proplayerow ze nie dam rady, wycofam sie.
Co do doboru skladu, jestem przekupny. Waluta - zielona, dobrze schlodzona.
Co do doboru skladu, jestem przekupny. Waluta - zielona, dobrze schlodzona.