Zmiana nicka
Re: Zmiana nicka
Nie lepiej na "Pokerowy Koszu"?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Każda osoba w tym temacie powinna Ziemkowi postawić co najmniej piwo, a najlepiej 2-3, biorąc pod uwagę, że Ziemko nie ma obowiązku tego robić i wymaga to trochę napieprzenia się w panelu administracyjnym.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
proszę o zmianę nicka z "Addelheim de Parravon" na "Gopal"
Galeria rysunków: kliknij, na pewno Ci się spodoba! NSFW
http://jandraws.tumblr.com/
http://jandraws.tumblr.com/
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Też zmieni nicka a co, proszę zmienić na Khumanor pod tym nickem jestem na innym forum, po drugie fajniej brzmi jak się wymawia poprawnie a po trzecie takiego mam maila
pozdrawiam i z góry dziękuję
ps.: czekam na zmiany
pozdrawiam i z góry dziękuję
kuman pisze:
Za takie hasla z takimi emotkami +2 dni
Nie musze tego robic jak pisal Tomash.
PRzeciez zartuje , zmienie zaraz.
Nie przypuszczalem, ze poprzez 3 klikniecia potrafie komus tyle radosci sprawic.
Jestem pro
Jestem pro
kuźwa, ludzie opanujcie się...
rejestrują się na forum, parę postów napiszą a później zmieniają nicka co chwilę...
Ziemas, na Twoim miejscu to bym nie zmieniał nicków albo wprowadził jakąś "dobrowolną opłatę" za taką usługę...
w każdym razie, na Master Blasterze zapraszam na browca
rejestrują się na forum, parę postów napiszą a później zmieniają nicka co chwilę...
Ziemas, na Twoim miejscu to bym nie zmieniał nicków albo wprowadził jakąś "dobrowolną opłatę" za taką usługę...
w każdym razie, na Master Blasterze zapraszam na browca
Diabeuu zmienione , Eliah jest juz przez kogos zajeta.
Ilekroc wchodze w ten temat to sie usmiecham, co nasi kochani uzytkownicy tym razem wymyslili??
(przyznam szczerze , ze najbardziej lubie zmiany z np. Unicorn na Jednorożec - to jest dla mnie juz najwyzsza polka
Ilekroc wchodze w ten temat to sie usmiecham, co nasi kochani uzytkownicy tym razem wymyslili??
(przyznam szczerze , ze najbardziej lubie zmiany z np. Unicorn na Jednorożec - to jest dla mnie juz najwyzsza polka
myśleć przed zalozeniem konta.
jak rozumiem chęć zmiany nicka z Eliah91 na Eliah, ok to jest do zaakceptowania, bo wiele się nie zmienia, tylko tam jakieś cyferki, ale calość?...
potem z kimś pisze i nagle okazuje się, ze ktoś inny ze mną pisze choć to dalej ta sama osoba. Wybija to z rytmu.
Ziemko, masz cierpliwość
jak rozumiem chęć zmiany nicka z Eliah91 na Eliah, ok to jest do zaakceptowania, bo wiele się nie zmienia, tylko tam jakieś cyferki, ale calość?...
potem z kimś pisze i nagle okazuje się, ze ktoś inny ze mną pisze choć to dalej ta sama osoba. Wybija to z rytmu.
Ziemko, masz cierpliwość
Kosa czasem mi sie zdarza.