Ulepki Khunaga
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Ulepki Khunaga
Ano kcem. Tylko kupic sie nie da nigdzie ;P
Faki ju, bedziesz ta kawe zbieral z podlogi na PGA ;P
Dobra panowie, koniec oftopu :-) Tutaj maja sie pojawiac prace Khunaga a nie pogaduchy..
PS Ziemko: Nie truposze. Ten Terradon bedzie jeszcze zywy ;P Na martwym nie warto robic ekperymentow z plagami ;P Wyobraz sobie zarazonego latacza, ktory nad obozami ukrytymi gleboko w niedostepnej dzungli lata plujac, sikajac i zostawiajac guano na drzewach, a z tego wszystkiego roznosi sie zaraza do powietrza i wody <stroszy ogon z przyplywu podniecenia>
Edit: Chociaz konstruktywne pomysly oczywiscie mile widziane :)
Faki ju, bedziesz ta kawe zbieral z podlogi na PGA ;P
Dobra panowie, koniec oftopu :-) Tutaj maja sie pojawiac prace Khunaga a nie pogaduchy..
PS Ziemko: Nie truposze. Ten Terradon bedzie jeszcze zywy ;P Na martwym nie warto robic ekperymentow z plagami ;P Wyobraz sobie zarazonego latacza, ktory nad obozami ukrytymi gleboko w niedostepnej dzungli lata plujac, sikajac i zostawiajac guano na drzewach, a z tego wszystkiego roznosi sie zaraza do powietrza i wody <stroszy ogon z przyplywu podniecenia>
Edit: Chociaz konstruktywne pomysly oczywiscie mile widziane :)
Skink Priest w klatce brzmi niezle , a moze glowe stegadona?? Wydaje mi sie , ze wielkosciowo pasowalaby idealnie , poza tym latwo i za grosze ja dostac mozna ,bo w kazdym boksie nowego stedzia sa 2 , wiec jedna jest zbedna , sam bym Ci wyslal , ale w Niemczech siedze.
Po długiej przerwie od rzeźbienia, warhammera i w ogóle zapowiadam wielki comeback, czas dokończyć trochę tych rozpoczętych koślawców
http://trollsforge.com/
i want music that tears itself apart
i need a catchy tune like i need a bullet in the heart
Właśnie się ostatnio zastanawiałem co z tobą, no to czekamy
Zaczęty dawno temu i w końcu skończony bunkier - pierwszy odlew Dach nie do końca udany, możliwe, że zrobię nowy:
http://trollsforge.com/
Nice , tylko ziemie moglbys w innym kolorze zrobic, bo zlewa sie troche za bardzo z bunkrem...
Kurde ja myslalem , ze ziemia jest czarna lub brazowa, widac nie znam przyrody wystarczajaco
Moze masz racje, nie wpadlem, ze to moze byc ksiezycowy bunkier
Glupi ja
Glupi ja