open'owe armie
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
open'owe armie
przykłądowo jest turniej open i gram VC alternatywną armią lahmia z tyłu podręcznika, gdzie jako herosa moge wziąć dowolnego herosa z innych armii prócz vc. Wybieram załóżmy icon bearer;a z TK to czy mogę go dołączyć do np BK, jako że jest undead?
Możesz nawet wziąć Liche Priesta, który Ci będzie wskrzeszał BK. To jest dopiero wojna
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
No właśnie i to jest jakby 2 pytanie na które mi odpowiedziałeś. Ten arrmylist lahmia daje najwięcej możliwości, jakie mozna wykorzystać na taki open.Tomash pisze:Możesz nawet wziąć Liche Priesta, który Ci będzie wskrzeszał BK. To jest dopiero wojna
Moge se wziąć runesmitha z 2 scrollami i challangem, albo jakiegoś fajnego snajpera
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Słabyś...Shino pisze:runesmitha tylko nie wrzucisz do zadnego oddzialu. Jest Alive! (lub cos w tym stylu bo nie jest undeadem
Bierzemy ze 20 ciężkozbrojnych krasnali zaciężnych z kuszami i tarczami (AS na 3+ od przodu).
Zaczynamy sie czepiać sędziów, dlaczego nie chcą nam pozwolić dołączyć Krasnoludka do krasnoludków.
A w ogóle to po co runesmith? Lepiej thane BSB (z oathstone, a co...), co by sie BK mniej sypali....
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
mi nie chodzi żeby go dołączać do oddziału tylko po to żeby był jako tak.Shino pisze:runesmitha tylko nie wrzucisz do zadnego oddzialu. Jest Alive! (lub cos w tym stylu bo nie jest undeadem
A jak bede miał liczke to czy rzeczywiście moge se wskrzeszać BK?
a czy moglbys cos konkretnego zacytowac? bo chyba liczka nie ma mozliwosci wskrzeszania nie TK???
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Wyciągaj wyciągaj.Shino pisze:prosze nie karz mi wyciagac armyy booka... jest gleboko schowany :/
na pewno jest friendly undead unit (ale dokladnie gdzie przecinek stoi to nie powiem )
Na Videososie Barbowi nie pozwilołem.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.