Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
Uhuhhuhu tak sobie przejrzalem - ale beda czystki na LL...
padłem xDthurion pisze:nie, ma wykształcenie techniczneZiemko pisze:Jestes Bogiem
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Socjolog - inzynier - dobre
fajnie, ze ktos w koncu sie tym zajalZiemko pisze:Uhuhhuhu tak sobie przejrzalem - ale beda czystki na LL...
Tylko w regulaminie nie wiedzac dlaczego , jest napisane " w tym i ubieglym sezonie" dlatego teraz czystek robic nie bede. Natomiast jak juz zostana wybrane mastery to tne niemilosiernie.
o wlasnie, moglibyscie to zmienic w wolnej chwili, bo powinno byc "3 w obecnym sezonie lub 3 w sezonie ubieglym" zamiast 3 w sezonie obecnym lub ubieglym.
blad redakcyjny
btw bardzo sprawnie ida sprawy LL zwiazane z przechodzeniem na nowy sezon
blad redakcyjny
- swieta_barbara
- habydysz
Mam nadzieje, ze rownie sprawnie beda szly Wasze sprawy z przechodzeniem na nowa edycje.Marek G pisze:o wlasnie, moglibyscie to zmienic w wolnej chwili, bo powinno byc "3 w obecnym sezonie lub 3 w sezonie ubieglym" zamiast 3 w sezonie obecnym lub ubieglym.
blad redakcyjny
I tak - trzeba to bedzie zmienic na zapis, jaki zaproponowal Marek. Ale to jak bedzie LL juz w nowym skladzie. Dzieki za propozycje, bo sie troche nad tym zastanawialismy.
Dzieki MArek za przypomnienie juz o tym dzisiaj z Barbara pisalem, ze to jakos dziwnie wyglada
to w sumie sprawa z euro idzie jakos do przodu czy nie?
Czy jest juz ranking oficjalny za zeszly sezon, zeby mozna cos ruszyc z tematem?
knucie trwa już od tygodni
@ Furion/Cosmo - czy dostaliście maila od Malala ? - mógłbym dostać PM-ki z Waszymi mailami ?
@ Ziemko rozumiem że tajne forum jak zwykle itd... natomiast w związku z turniejem eliminacyjnym sugeruję by dostęp do tego forum miały wpierw wszystkie osoby zaproszone do eliminacji by już po nich zostawić samych zainteresowanych.
żółwik,
Ż.
@ Furion/Cosmo - czy dostaliście maila od Malala ? - mógłbym dostać PM-ki z Waszymi mailami ?
@ Ziemko rozumiem że tajne forum jak zwykle itd... natomiast w związku z turniejem eliminacyjnym sugeruję by dostęp do tego forum miały wpierw wszystkie osoby zaproszone do eliminacji by już po nich zostawić samych zainteresowanych.
żółwik,
Ż.
Adeon dziś chce zamknąć sezon.Ziemko pisze:Czy jest juz ranking oficjalny za zeszly sezon, zeby mozna cos ruszyc z tematem?
Czekaliśmy jeszcze na jakieś zaległe wyniki, żeby nam ktoś nie zasunął, że ma na to miesiąc. I tak może być.
Hmm mnie szczerze mowiac jakos twardo omija to cale knucie itd ;P Maila tez nie dostalem.
Co do turnieju w Bialym to dla mnie osobiscie pomysl z dupy - strasznie daleko. Skoro Malal bierze udzial w knuciu to w koncu jednak jedzie? Jesli tak to mamy dwoch graczy z poludnia wiec raczej warszawka niz Bialy mysle. Ja tam moge grac na tarasie ;) tylko nie przesadzajcie z tym 'wpisowym'. W Zabrzu moglbym taki turniej zorganizowac z palcem w dupie za free (ew. jakies symboliczne 5zl), wiec nie wiem co wy tam za problemy macie..
Gdzie tem mroczny tajny temat ETC sie pojawi Ziemko? Bo nigdy nie bralem udzialu w czyms takim wiec nie wiem...
Co do turnieju w Bialym to dla mnie osobiscie pomysl z dupy - strasznie daleko. Skoro Malal bierze udzial w knuciu to w koncu jednak jedzie? Jesli tak to mamy dwoch graczy z poludnia wiec raczej warszawka niz Bialy mysle. Ja tam moge grac na tarasie ;) tylko nie przesadzajcie z tym 'wpisowym'. W Zabrzu moglbym taki turniej zorganizowac z palcem w dupie za free (ew. jakies symboliczne 5zl), wiec nie wiem co wy tam za problemy macie..
Gdzie tem mroczny tajny temat ETC sie pojawi Ziemko? Bo nigdy nie bralem udzialu w czyms takim wiec nie wiem...
Bedzie w scenie turniejowej, widoczny tylko dla wybierajacych sklad i dla 12 osob nominowanych.
Jak bedziecie ready to dajcie znac.
Malal btw. moglbys sie sprecyzowac - bo mi na gg piszesz , ze nie jedziesz ,a jednak cos sie zmienilo?
Jak bedziecie ready to dajcie znac.
Malal btw. moglbys sie sprecyzowac - bo mi na gg piszesz , ze nie jedziesz ,a jednak cos sie zmienilo?