Zmiana nicka
Re: Zmiana nicka
ja poproszę o zmianę nicka na save
Moze na load? Albo download?
Uwielbiam ten temat Zaraz zmienie
EDIT: Ksywa zajeta, jesli jeszcze raz bedzie akcja, ze ktos chce zmienic ksywke, a komus nawet nie chce ruszyc dupy by sprawdzic czy ksywka jest juz zajeta, to niech pomarzy, ze cokolwiek dla tego kogos zrobie.
Uwielbiam ten temat Zaraz zmienie
EDIT: Ksywa zajeta, jesli jeszcze raz bedzie akcja, ze ktos chce zmienic ksywke, a komus nawet nie chce ruszyc dupy by sprawdzic czy ksywka jest juz zajeta, to niech pomarzy, ze cokolwiek dla tego kogos zrobie.
Dobra zmienilem ,bo sam sie zaplatalem w tym co chcialem napisac
uprzejmie proszę o zmianę Nicka z Tral94 na Tral
Poproszę zmianę z BuXi na Booxi - wpływ środowisk amerykańskich w grach mmo -.-
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
O, jaki fajny wątek Tak z ciekawości - prosił ktoś o zmianę ksywki na "Proszęozmianęnicka" ?
Jednocześnie zaznaczam, że ja ze swojego nicka jestem zadowolony, czego i wam wszystkim życzę, i obyśmy zdrowi byli , itp, itd
Jednocześnie zaznaczam, że ja ze swojego nicka jestem zadowolony, czego i wam wszystkim życzę, i obyśmy zdrowi byli , itp, itd
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Jaja sobie zaczynacie robic, ja naprawde nie musze zmieniac Wam nickow i moge miec to totalnie w dupie.
- Big Boss M.
- Falubaz
Spoko, jak to takie czaso i praco chłonne to nie zmieniaj.
Ale będę wdzięczny jak przychylisz się do mojej prośby.
Ale będę wdzięczny jak przychylisz się do mojej prośby.
Ok myslalem, ze zartujesz, bo uzytkownika Karczmarza potraktowalem prosbe jako glupi zart.