Gorąca parówka w Enklawie 24.04.2010 Wrocław
Re: Gorąca parówka w Enklawie 24.04.2010 Wrocław
Morrok pmka poszła z danymi
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
nie moja liga nie moje pkt., tego nie chciałem a ten co chciał latał i spełniałem jego wszystkie prośby jak mogłem...
cieszę się że się udało
jeszcze raz przepraszam za całe zamieszanie... następnym razem sam pozbieram wyniki ( albo Morrok bo on się na tym zna )
pozdrawiam i zapraszam na zapowiedziane powyżej turnieje
ps.: w maju raczej nie dam rady zrobić jakiś turniej... kilka osobistych problemów
cieszę się że się udało
jeszcze raz przepraszam za całe zamieszanie... następnym razem sam pozbieram wyniki ( albo Morrok bo on się na tym zna )
pozdrawiam i zapraszam na zapowiedziane powyżej turnieje
ps.: w maju raczej nie dam rady zrobić jakiś turniej... kilka osobistych problemów
Dwa turnieje to optymalna ilośc na jeden miesiąc. Trzy, to już b. dużo i trzeba się liczyc z tym, ze nie każdemu się chce.
Jak patrzę to wfb we Wrocławiu powoli "powstaje z popiołu", to może czas założycie ligę?
Morrok?
Maryś?
W sumie coś by sie znowu działo. Jeszcze pamietam jak zaczynałem przygodę z wfb, to liga była i było fajnie.
Pomyślcie o tym.
(tak wiem mało ludzi, ale moze to by ich przyciągnęło)
I co z tym Waszym klubem?
Pozdrawiam
Jak patrzę to wfb we Wrocławiu powoli "powstaje z popiołu", to może czas założycie ligę?
Morrok?
Maryś?
W sumie coś by sie znowu działo. Jeszcze pamietam jak zaczynałem przygodę z wfb, to liga była i było fajnie.
Pomyślcie o tym.
(tak wiem mało ludzi, ale moze to by ich przyciągnęło)
I co z tym Waszym klubem?
Pozdrawiam
2turnieje to rzeczywiście optymalnie ale od przybytku głowa nie boli,dlatego można robić więcej,właściwie mamy 3 sklepy zdolne turniej zrobić więc 3 turnieje/miesiąc będą w sam raz,a jeżeli komuś się nie chce na jakiś turniej przyjść jego sprawa,3osoby w te czy na zad nie robią różnicy,więc nie stoi to na przeszkodzie większej ilości turnieju we Wrocławiu
ale oczywiście jeżeli pasuje organizatorom
pozdro
ale oczywiście jeżeli pasuje organizatorom
pozdro
Co do ligi to muszę pogadać z Morrokiem. Problem jest jeden. Trochę nam się z Morrokiem dorosło i doszły nowe obowiązki (praca itp.) i czasu lekko brak. Ale jeśli naszemu szczurowi uda się wykrzesać trochę czasu to i ja się postaram.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
od wzesnia jako bezrobotny czyli po studiach (oby) bede mial duuzo czasu:) jak bedzie za duzo imprez to wszystko sie rozmydli 2 to i tak w pizdu wg mnie. to troche dziwne porownanie ale zobaczcie jak bylo z patrolami - jak ich przybylo to ludzi ubyło. ale jak beda 2 to moze by tak jedna na duze a jedna na małe pkt tj <2k? osobiscie wole rozegrac wiecej gier ale krotkich niz np 2 duugie.
acha , jakies ustalenia padly na spotkaniu potrniejowym na ktore nie dotarłem? czy tylko opiliscie sie piwska?
acha , jakies ustalenia padly na spotkaniu potrniejowym na ktore nie dotarłem? czy tylko opiliscie sie piwska?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Myślę, że jest to kolejny wart uwagi pomysł...8 maja po turnieju w Bolterze jest kolejne zebranie klubu. Szykujcie pomysły na nazwy, żeby było ciekawiej:D
ponadto chciałbym poruszyć na spotkaniu kilka kluczowych kwestii, jak i mały autorski projekt
Kumek, turniej byłby fajny...jedna rzecz mi się jednak nie podobała
CZAS
2:30 na bitwę to jakaś bzdura (3000 punktów)
ponadto chciałbym poruszyć na spotkaniu kilka kluczowych kwestii, jak i mały autorski projekt
Kumek, turniej byłby fajny...jedna rzecz mi się jednak nie podobała
CZAS
2:30 na bitwę to jakaś bzdura (3000 punktów)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
wnioski na przyszłość:
- ograniczenia dać na początku ale dobrze że mogłem je potajemnie przetestować
- 12 par + bey to max jako można tam wcisnąć w środku ( ludzie grający w 40k tak robią )
- max 2500pkt. ( pary bądź solo ) na 2.30min na turę bo sklep otwierany od 10 chyba że wpłynie się na otwierającego sklep
- i uśmiech na twarzy
co do klubu też mam kilka propozycji, myślę że to wypali, chodzi o klub raczej niż me pomysły, ale chciałbym się jakoś włączyć w ów działalność.
liga dalej nie jestem przekonany ale jak tak bardzo chcecie
pozdrawiam
- ograniczenia dać na początku ale dobrze że mogłem je potajemnie przetestować
- 12 par + bey to max jako można tam wcisnąć w środku ( ludzie grający w 40k tak robią )
- max 2500pkt. ( pary bądź solo ) na 2.30min na turę bo sklep otwierany od 10 chyba że wpłynie się na otwierającego sklep
- i uśmiech na twarzy
co do klubu też mam kilka propozycji, myślę że to wypali, chodzi o klub raczej niż me pomysły, ale chciałbym się jakoś włączyć w ów działalność.
liga dalej nie jestem przekonany ale jak tak bardzo chcecie
pozdrawiam
po pierwsze primo:
jak chodzi o miejsce to jak sa te krótkie ciepłe chwile roku ja nie mam nic przeciwko graniu na dworze, wiec miejsca sporo
po drugie primo:
kumek 8. maja dogadujemy klub, przyjdz ty i twoje pomysły przynies
po trzecie primo
jak chodzi o miejsce to jak sa te krótkie ciepłe chwile roku ja nie mam nic przeciwko graniu na dworze, wiec miejsca sporo
po drugie primo:
kumek 8. maja dogadujemy klub, przyjdz ty i twoje pomysły przynies
po trzecie primo
poprawnie pisze sie byebey
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
oj tam oj tamDmtrij pisze:poprawnie pisze sie byebey
2 stoły były po za sklepem, tylko nie wiem czemu sądzisz że to samobójstwo, przecie jest to dobrze wietrzony sklep przeciwieństwie od dołu bardaKarczmarz pisze:Latem tego typu turnieje w enklawie to samobójstwo. I tak się dziwię, że udało Wam się zagrac w tyle osób w tym sklepie.
Pozdrawiam