Tzn, 1DS trochę kiepsko wygląda. Mogę próbować przebijać się z magią mając 3PD, mając potęgę mroku, no i 2 czary atakujące. Na formacie 2k+ caddy potrafiłem się przebijać
More! More!
WE+DE 500pts Border Patrol [BP]
- Andronicus
- Chuck Norris
Ja w wersji partyzanckiej brał bym z 2x DR z kuszami, harpie i raz kuszników w ramach piechoty. Czarkę bym sobie raczej odpuścił bo za te pkt można mieć w DE niezłego kosiarza a czarka nie dość że strasznie mięciutka to jeszcze wcale tak nie wymiata czarami. W WE bym sobie odpuścił GR bo ci ostatni są gorsi od DR i wziął bym zamiast nich np. driady.
Co do hydry, nie liczył bym że organizatorzy się na nią zgodzą. Na takie pkt to bydle wypacza grę
Co do hydry, nie liczył bym że organizatorzy się na nią zgodzą. Na takie pkt to bydle wypacza grę
DE milutko złożone, myślę że powinny zostać, a czarka będzie się przebijała jeśli przeciwnik nie będzie miał sam magów, pozatym zawsze dorzuci swoje 1DD.
Z kolei WE dosyć kiepskie, naprawdę złóżcie je tak (mniej więcej) jak wam proponowałem kilka postów wyżej. Czyli noble, hoda i dwurak, 2xłuki, driady i orzeł.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Z kolei WE dosyć kiepskie, naprawdę złóżcie je tak (mniej więcej) jak wam proponowałem kilka postów wyżej. Czyli noble, hoda i dwurak, 2xłuki, driady i orzeł.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
WW na orła nie zamienie na pewno bo i po co mi ? Zobaczymy jeszcze - jeśli Rasti zamieni cosik na DR to ja swoje fasty zamieniam na driadki w ilości około 10/11 - żeby mieć jakąs kątre
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.