Jedna z moich pierwszych rozpisek, liczę na wyrozumiałość
Tan=122pkt
Runa kamienia +tarcza
Runa oporu
Runa rzuconego wyzwania
Kowal Run=127pkt
Runa kamienia+tarcza
Runa rozproszenia czarux2
Wojownicyx10=95pkt
Tarcze+muzyk
Długobrodzix19=253
Tarcze+FCG
Strażnicy/kusznicyx10=150pkt
Broń wielka+tarcze
Katapulta+inżynier z2pistoletami=130pkt
Runa penetracji
Runa spalenia
Organki 120pkt
Razem~997pkt możliwy błąd w obliczeniach
Krasnoludy-1000
kazdy składa rozpe jak chce ale moim zdaniem taki tan jest bezproduktywny. jak juz wolałbym zamiast niego master inzyniera do katapulty. a najlepiej calkowicie zrezygnowac z drugiego herosa.
przy 5 dd wydaje mi sie ze jednen DS (rune of spellbreaking) wystarczy w zupełnosci.
koniecznie przerzut scaterki na katapulcie!!!
wydaje mi się ze odział longów nie jest najlepzym wyborem - kosztują masę punktów a jak przeciwnik sie przebije to i tak pojedzie ich z boku albo/i tyłu a strzelania za duzo nie masz...
proponowalbym zamiast małych wariorów kuszników a zamiast longow hamerersów , punkty znajdziesz rezygnując z tana, a hamsi wytrzymają wszystko na te punkty , szczególnie jak to wszystko poziurawisz dodatkową 10 kusz/strzelb
przy 5 dd wydaje mi sie ze jednen DS (rune of spellbreaking) wystarczy w zupełnosci.
koniecznie przerzut scaterki na katapulcie!!!
wydaje mi się ze odział longów nie jest najlepzym wyborem - kosztują masę punktów a jak przeciwnik sie przebije to i tak pojedzie ich z boku albo/i tyłu a strzelania za duzo nie masz...
proponowalbym zamiast małych wariorów kuszników a zamiast longow hamerersów , punkty znajdziesz rezygnując z tana, a hamsi wytrzymają wszystko na te punkty , szczególnie jak to wszystko poziurawisz dodatkową 10 kusz/strzelb