-----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!
Re: -----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!
a takie z dupy pytanie jaki nowy ośrodek dostał mastesra po podobno w lidze zawsze powinien być jeden.
Zupełnie nowy jest Silesian Master, Macki też się ewentualnie kwalifikują - w zeszłym roku ich nie było(choć w tym przypadku zależy jak interpretować "nowy" ośrodek)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Szkoda, szkoda... ale naszych planów wizyty to nie zmienia. Za tydzien jestesmy w Szczecinie.
Spojrzcie na to z innej strony - rzutem na taśme przebiliscie takie legendy jak WI i Koziolek.
Problem był, jak sadze, wyłacznie w terminach (brak czasu, by sie psychicznie przygotowac na wypad i duzy scisk imprez w kalendarzu w tym okresie), Gdyby nie to, mysle, ze wbilibyscie do pierwszej 10.
Nastepnym razem na pewno sie uda, wiec nie traćcie ducha i zapału.
Spojrzcie na to z innej strony - rzutem na taśme przebiliscie takie legendy jak WI i Koziolek.
Problem był, jak sadze, wyłacznie w terminach (brak czasu, by sie psychicznie przygotowac na wypad i duzy scisk imprez w kalendarzu w tym okresie), Gdyby nie to, mysle, ze wbilibyscie do pierwszej 10.
Nastepnym razem na pewno sie uda, wiec nie traćcie ducha i zapału.
a ja żałuję wi , nie ma już tropiku ani Wi, najfajniejszych formatowo turów
a chłopkai z tym wasyzm masterem to faktycznie troche za późno wystartowaliście, małobyło czasu aby go zareklamować.
a chłopkai z tym wasyzm masterem to faktycznie troche za późno wystartowaliście, małobyło czasu aby go zareklamować.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Wszelkie plany pokrzyżowała żałoba narodowa - ale na to nikt nie miał wpływu.
Dalej zachęcam do zapisów oraz wysyłania rozpisek!
Osoby, które chcą przyjechać do nas w piątek niech piszą na priva
Pozdrawiam
Lucas
Osoby, które chcą przyjechać do nas w piątek niech piszą na priva
Pozdrawiam
Lucas
Przypominam, że nie ma wymogu pomalowanej armii!!
Poza tym do jutra nadsyłamy punktowane rozpiski!!!!
@Rogal - chyba August u nas ma corps carta
Poza tym do jutra nadsyłamy punktowane rozpiski!!!!
@Rogal - chyba August u nas ma corps carta
- Kedziorson
- Masakrator
będę na 100% rozpa poleci za chwilę
Ja rozpę tak dawno puściłem, że mam nadzieję iż nie zaginęła gdzieś tam u Was...
Do zobaczenia w weekend
Do zobaczenia w weekend
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
- swieta_barbara
- habydysz
Mamy jedno wolne miejsce na piatkowy Szwezot z Warszawy, ktos chce sie zabrac?
A kto przyjeżdża z JH??
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
- swieta_barbara
- habydysz
Sami najwieksi tyracze: Ja, Szwentas, Gasior i bless. Drzyjcie!
W Szczecinie tak dużego turnieju jeszcze nie było A granie z elitą to nie tylko ogromny powód do dumy, ale także doskonała okazja do podpatrzenia ciekawych zagrań taktycznych.Tofic pisze:Ja się tak jakby trochę boje . Pierwszy mój turniej takich rozmiarów i jeszcze taka elita.
@Duke - czekamy
Pozdrawiam
Łukasz
- swieta_barbara
- habydysz
Hahahaha!!! Challenge warzywniaku, wbije Cie w glebe, jesli jedziesz demonami.Duke pisze:Pozyczylby ktos wrone/deamon princa?
Chyba, ze chcesz jechac wochem na prinsie, wtedy szacun i zycze powodzenia!