"Sobotnie moriowanie" Lublin 22.05.2010r
Re: "Sobotnie moriowanie" Lublin 22.05.2010r
Panowie nie stresujcie się aż tak bardzo. Eliah ja Cię bardzo dobrze rozumiem rok temu na Koziołku wygrałem 16:4 ostatnią bitwę na 6 stole i miałem 16 miejsce ostatecznie. Ale przy 5-punktowej ocenie malowania, gdzie każdy ma praktycznie te minimum 3 punkty to nie będzie aż tak ostro chyba A co do parcia na wygraną to ma ją każdy jeśli decyduje się rozgrywać bitwę, bo jeśli ktoś nie chce wygrać to po co kombinuje i myśli zamiast się podstawić?
Przeżuje tak małej punktacji za malowanie mogę przeżyć, ale zawsze boli mnie to że na turnieju gramy a tu oceniają nam wygląd armii jak na jakieś wystawie
Pozdro jestem po maturze z polskiego nawet nawet do przeżycia
Pozdro jestem po maturze z polskiego nawet nawet do przeżycia
Dark Elf Army of Druchii:
Win/Draw/Lose (04.01.2010-xxx)
18/1/4
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
a mnie boli jak przychodzę na turniej z pomalowaną armią a koleś wystawia przede mną szary plastik, puste podstawki i paczke chusteczek, która robi za steam tanka, hydrę czy inną abominację. I moim zdaniem powinna byc jednak wtedy różnica w ocenie i dlatego moim zdaniem hobbystyka jest ważna na turniejach.Kondi pisze: ale zawsze boli mnie to że na turnieju gramy a tu oceniają nam wygląd armii jak na jakieś wystawie
Gram Wampirami ale dopiero od listopada i jak na razie z 5 miesięczną przerwą (matura). A podręcznik do wampirów mam od listopada 2009 tylko, że za bardzo nie miałem w okolicy z kim grać. Wszyscy grali w 40k. Miałem już nawet kupować sobie figurki do 40k. Naszczęście WFB zaczął powracać do łask. Wcześniej grałem Warzone mam parę figurek cyberonica. Oraz Mordheima posiadam bandę witch hunters. A wampirami zacząłem grać bo wkręciła mnie manga Hellsing i bardzo lubiłem zamek nekromantów z Heroes III. A maturka na razie ok tematy mi siadły z polskiego.
Jeszcze ostatnim razem bylem modem odpowiedzialny za dzial turniejowy, teraz widze, ze jeszcze nad jakims forum randkowym mi przyszlo czuwac? Panowie, jak chcecie sie powymieniac swoimi wrazeniami, powspominac albo sie pomiziac, to bardzo prosze robic to tak zeby chciaz nawiazywalo do tematu jesli koniecznie musicie to robic tutaj! Jak nie to moze na pw? Z gory dziekuje - pozdrawiam Lohost
Przepraszam za błędy jak coś przeoczyłem proszę pisać.
Jeszcze ostatnim razem bylem modem odpowiedzialny za dzial turniejowy, teraz widze, ze jeszcze nad jakims forum randkowym mi przyszlo czuwac? Panowie, jak chcecie sie powymieniac swoimi wrazeniami, powspominac albo sie pomiziac, to bardzo prosze robic to tak zeby chciaz nawiazywalo do tematu jesli koniecznie musicie to robic tutaj! Jak nie to moze na pw? Z gory dziekuje - pozdrawiam Lohost
Przepraszam za błędy jak coś przeoczyłem proszę pisać.
Ostatnio zmieniony 4 maja 2010, o 17:12 przez Komral, łącznie zmieniany 1 raz.
ciekawe i w zwiazku z tym mam pytanie (zakladajac gdybym gral) wystawiam sobie ungora w ambushu i w drugiej turze mam 500 pkt?Najtańszy nielatający model w armii staje się posłem. Posiada swoje normalne statystyki, ale nie może dołączać do oddziałów i staje się niezłamywalny. Jeśli dojdzie do przeciwległej krawędzi stołu gracz otrzymuje 500pkt, jeśli nie dojdzie ale przeżyje - 200pkt. Za zabicie wrogiego posła w walce wręcz 300pkt.
Nie muszę
wystarczy oddział
chyba że posel traci calkowicie swoja przynaleznosc jako Gor, Ungor i jest po prostu posłem
zaraz,zaraz... a gnoblar trapper? Wystawiam go w lesie/za górką po drugiej stronie i to samo
wystarczy oddział
chyba że posel traci calkowicie swoja przynaleznosc jako Gor, Ungor i jest po prostu posłem
zaraz,zaraz... a gnoblar trapper? Wystawiam go w lesie/za górką po drugiej stronie i to samo