Salwa z Boltera Turniej 2700pts 09.05.2010 SPECIAL CHARACTER
nie no spoko to jak gramy do 22?
dimitr wiem że jestes starszy i należy ci się szacunek, ale na 2700 turnieje się chyba robi 2 dniowe (4 bitwy)
ja radze zagrać na 2350 bo jak dołożysz specjal bohatera to masz tych wojsk nie za dużo a jak mamy jeszcze stoły 48x48 to za jednym zemachem rozwiążesz 2 problemy no chyba ze twoja duma będzie urażona tym że nie jest po twojej myśli ale na to juz nie mam wpływu.
2350
dimitr wiem że jestes starszy i należy ci się szacunek, ale na 2700 turnieje się chyba robi 2 dniowe (4 bitwy)
ja radze zagrać na 2350 bo jak dołożysz specjal bohatera to masz tych wojsk nie za dużo a jak mamy jeszcze stoły 48x48 to za jednym zemachem rozwiążesz 2 problemy no chyba ze twoja duma będzie urażona tym że nie jest po twojej myśli ale na to juz nie mam wpływu.
2350
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
więc piszęDmtrij pisze:Kumanie napisz na forum czy ludzie się zgodzą grać w niedziele 9.05.2010
pozdrawiam
ps.: mi osobiście bardziej pasuje 9 bo 8 mam maturę z J.P. ustną
powyższy post był pisany przez 22 min bo internet mi coś szwankuje
Oznajmiam wszystkim w imieniu Krysi z Gazowni
Turniej jest 9.05
Turniej jest 9.05
Strategikon 2010:
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"
9 MAJA!
zmianę wprowadzamy w związku z nieporozumieniem, którego chyba jestem autorem. Tak czy inaczej turniej jest w niedziele. pozdrawiam i zapraszam
zmianę wprowadzamy w związku z nieporozumieniem, którego chyba jestem autorem. Tak czy inaczej turniej jest w niedziele. pozdrawiam i zapraszam
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
to zmień w nazwie tematu. W takim razie może wpadne ale nie zapisuj mnie. I jeszcze pytanko, czemu teklis bierze 9pd, skoro z jego poziomu magii i ityemków (książka i tak jest zawyżona w BP) wynika, że to jest 8pd.
pozdro
pozdro
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!