Terminy Masterów w sezonie 2010/2011
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Terminy Masterów w sezonie 2010/2011
Wybacz Morrok, ale ja mam dosc ciagle dostawania najgorszego terminu poczatek stycznia. 2 razy pod rzad powiedzialem, ze my sie dostosujemy do innych i teraz prosze , zeby inni sie dostosowali do nas. Argument " imprezy, ktore zwykle odbywaly sie na jesien" jest slaby, bo gdybym to ja w zeszlych sezonach nie ustapil to wlasnie wtedy moglby byc Kohortex , wiec pomyslcie moze o tym.
PGA jest 9-10. Jesli nie przejdzie to z wielka checia biore pazdziernikowy termin w ciemno.
PGA jest 9-10. Jesli nie przejdzie to z wielka checia biore pazdziernikowy termin w ciemno.
Rozmawialem z Gokishem (jednym z 2woch wiceprezesow Kohorty) i zgodzil sie jednomyslnie ze mna , ze jesli nie dostaniemy terminu koniec listopada albo poczatek grudnia to najwyzej odpuscimy organizacje mastera , bo mamy naprawde dosc stycznia.
( ze tez PGA tak z dupy jest umiejscowione 9-10 to najgorszy termin , gdyby bylo 3-4 to bysmy wzieli 24-25 pazdziernik , a tak 3 tygodnie od 9-10 wypada - w swieto zmarlych - cudownie....)
( ze tez PGA tak z dupy jest umiejscowione 9-10 to najgorszy termin , gdyby bylo 3-4 to bysmy wzieli 24-25 pazdziernik , a tak 3 tygodnie od 9-10 wypada - w swieto zmarlych - cudownie....)
Problem jest taki, ze ja wracam pod koniec lipca, a tym razme chcialbym byc przy calej organizacji imprezy (no i Kohortowicze tez by tego chcieli), poza tym Moto podobno na cale wakcje jest zabukowana. Jednak zobaczymy, pogadam z Gokishem co o tym mysli i czy jest to nawet logistycznie wykonalne... (najbardziej boje sie o frekwencje w tym terminie)
Ten grudzień to się robi jakiś najlepszy termin w roku
Nie dość że ma już historyczne obciążenie w postaci:
Primo: Macek (w końcu były 3 razy (w tym raz jeszcze jako lokal
)
Secundo: Białegostoku (raz a dobrze)
to jeszcze Kohortex???
To może zrobimy losowanie terminów? Macki w czerwcu, DMP w lutym a PGA w grudniu...

Nie dość że ma już historyczne obciążenie w postaci:
Primo: Macek (w końcu były 3 razy (w tym raz jeszcze jako lokal

Secundo: Białegostoku (raz a dobrze)
to jeszcze Kohortex???
To może zrobimy losowanie terminów? Macki w czerwcu, DMP w lutym a PGA w grudniu...

Widze, ze problem zaczyna sie robic, jak ktos inny ma ustapic...
Powiem szczerze, ze nie lubie imprez, ktorych nie mozna przesuwac ----> czyt. sa podpiete pod cos, dlatego, ze czasem strasznie bruzdza w ustalaniu terminow.
Dla mnie wymarzonym terminem bylby pazdziernik nie ukrywam.
Powiem szczerze, ze nie lubie imprez, ktorych nie mozna przesuwac ----> czyt. sa podpiete pod cos, dlatego, ze czasem strasznie bruzdza w ustalaniu terminow.
Dla mnie wymarzonym terminem bylby pazdziernik nie ukrywam.
Jeszcze kwiecień jest wolny (i marzec, jak Arena nie przejdzie). Co do sporów w terminach, Ksch zasugerował fajne rozwiazanie - decydujący głos powinien miec master, który zebrał wiecej głosów
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
A może wprowadzić zasadę, że turnieje z wiekszą ilością głosów w przypadku sporu o termin mają pierwszeństwo ? Narazie nie jest to przytyk do nikogo w tym roku. Po prostu może ułatwić planowanie w tym sezonie i na przyszłość i wydaje się fair 

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
No to chyba, w tym roku odpuscimy Kohortex.
Ziemko od dawna i wielokrotnie pisal na LL, ze styczen w ich wypadku odpada. To nie jest informacja, ktora wyplynela nagle.
c4h10 pisze:O ile się nie mylę październik jeszcze nie jest okupowanyZiemko pisze:No to chyba, w tym roku odpuscimy Kohortex.
Butan ,a PGA?
Czarny - widzisz tak to sie konczy, gdy ktos chce byc w porzadku i 2 razy pod rzad ustepowal innym, zeby byc pozniej wy.....
No nic zobaczymy jak glosowanie sie rozstrzygnie.
Ok ide falszowac wyniki

Ja nie z tych co nie glosuja na kogos, bo im by bylo bardziej na reke. Najwyzej my ucierpimy na tym...
Dlatego nie zaczynamy żadnego flejma. Poki głosowanie trwa, to jeszcze nie wiadomo co i jak.
My się zamienialiśmy z PGA teminami w zeszłym roku. Więc "argument" o nie lubieniu nieprzesuwalnych terminowo imprez jest słaby...
Troszeczkę zluzujcie poślady. Jakoś informacja, ze Strategikon jest na jesień też nie wypłynęła "nagle"
Poza tym podoba mi się pomysł, że master który uzyskał więcej pts ma decydujące zdanie w doborze terminów
P.S. Postaw się w sytuacji Wrocławiaków. Tobie nie pasuje styczeń, a nam nie pasuje to żeby inni wpieprzali się nam w nasze terminy.
My się zamienialiśmy z PGA teminami w zeszłym roku. Więc "argument" o nie lubieniu nieprzesuwalnych terminowo imprez jest słaby...
Troszeczkę zluzujcie poślady. Jakoś informacja, ze Strategikon jest na jesień też nie wypłynęła "nagle"

Poza tym podoba mi się pomysł, że master który uzyskał więcej pts ma decydujące zdanie w doborze terminów

P.S. Postaw się w sytuacji Wrocławiaków. Tobie nie pasuje styczeń, a nam nie pasuje to żeby inni wpieprzali się nam w nasze terminy.
Mowisz, ze nei chcesz zaczac flejma , a co zrobiles w tym poscie.
Wez sie zastanow...
Nie odpisze nawet...
Wez sie zastanow...
Nie odpisze nawet...
Morrok no problemo.
Przygrnij styczeń i pozamiatane.
Przygrnij styczeń i pozamiatane.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned