Koniec spamu dzieci
Tak się zdarzyło że chcac niechcąc w moje łapki trafił battalion WE (+ kiedyś kiedy zaczynalem kupilem sobie AB WE + koksa na piechote i 3 wardancerów i się kurzyło) więc co tam 3 armia dla fanu do max 1300 pk nie jest zła
Komętujcie:
Unnamed1300 Pts - Wood Elves Army
1 * Alter Noble @ 158 Pts
Alter; 2ndWeapon; Longbow; Light Armour; Shield
Hail of Doom Arrow [30]
Helm of the Hunt [20]
No to "komętuję".
To jest rozpiska czy po prostu policzyłeś jakie masz figurki i wcisnąłeś na bohaterów magiczne przedmioty? Kiepścizna straszna. Na małe punkty mag 2lvl za 260 pkt? Oddział 12 driad?
mdłości pisze:No to "komętuję".
To jest rozpiska czy po prostu policzyłeś jakie masz figurki i wcisnąłeś na bohaterów magiczne przedmioty? Kiepścizna straszna. Na małe punkty mag 2lvl za 260 pkt? Oddział 12 driad?
Kalesoner pisze:mdłości napisał(a):
No to "komętuję".
Zostawcie Kalesonera, fajny chłopak, tylko trochę się za bardzo ciśnieniuje. Skończcie spam i dajcie jakieś rozpiski, bo jak na razie to tylko Kalesoner fajne wrzuca. Runepriest to plewa. Pozdrawiam!
Bsb na orle bez sejva itd? nieee... Dawaj bsbka na orle z słomkom i socm i wtedy gitara.
a tak gitara rozpiska. Co tu wiecej opisywac? Drzewo nie zdazy za wildami / orłem, a zamiast tancerzy dałbym kolejnych wildów...
No ale co kto lubi.
Ja na 1,5k grałem kiedyś 3x driady, 3x wildy, treman, alter, caddy, reszta łuki, gladzi.
Fajnie sie grało Było wesoło.
ale chyba oleje Hode, bo ostatnio to koło 6 hitów mam ciągle
nad wildami zamiast tancerzy myślałem, ale zawsze mi się spisuje wariant drzewo łapie coś na stubbornie a tancerz od boku wjazd
Oczywiście, że potrzebny. Na 1500 pkt w rozpisce od drzewa bardzo dużo zależy. Do tego jest wart często aż całe dwa progi punktowe, lepiej żeby nie spieprzył od byle czego.
To niech nie blokuje z góry przegranych combatów. Można przecież używać go do szyszkowania z lasu i/lub wyskoczenia z niego na cal przed 5 kawy, a ta dużego CR nie ma. Taka moja opinia, przed klocki piechoty bez bsb nie wyskakuję.
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny..."
P.S.WE rare 8ed. ;-p