galeria dextera - kingdom death
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
galeria dextera - kingdom death
odrazu przepraszam za spartańską jakość i wykonanie zdjęć. to moja pierwsza figurka zaraz po dire wolves które wrzucałem jakiś czas temu:)
Ostatnio zmieniony 24 gru 2012, o 15:40 przez dexterzg, łącznie zmieniany 11 razy.
Dimmu tez takich censerow robil z monkow, imho byliby duzo fajniejsi gdyby przedluzyc im raczke of censera...
Malowanie porzadne, ale nadlewka na mieczu psuje efekt.
Malowanie porzadne, ale nadlewka na mieczu psuje efekt.
oj tam srebrna farba
metalki mają dużo więcej fajnych opcji, a nie są tak czasochłonne jak nmm, np: "srebrna" farba, wash czarny (lub czarny zmieszany z czerwonym lub zielonym) i rozjaśnione na brzegach tym samym srebrnym
elementy metalowe będą wtedy matowe, a cały efekt może być lepszy niż szary miecz...
pozdrawiam,
ps: nie, nie umiem nmm w ogóle nie umiem malować...
metalki mają dużo więcej fajnych opcji, a nie są tak czasochłonne jak nmm, np: "srebrna" farba, wash czarny (lub czarny zmieszany z czerwonym lub zielonym) i rozjaśnione na brzegach tym samym srebrnym
elementy metalowe będą wtedy matowe, a cały efekt może być lepszy niż szary miecz...
pozdrawiam,
ps: nie, nie umiem nmm w ogóle nie umiem malować...
nie na calej armii tylko na jednej figurce:P maluje dla frajdy a tego skavena kupilem za 3zl bo lezal gdzies w gablotce w sklepie. a co do srebrnego w washem to spróbuje nastepnym razem, moze sie przekonam do metalików. teraz czekam na dwarfickiego cannona z bfsp
Milicjant jak nic do malowania nie mam zastrzeżeń ale kolorystyka (wiadomo poniekąd kwestia gustu) jakoś mi zupełnie nie pasuje! Aczkolwiek! gdybyś te szaty troszeczkę pobrudził i "postarzył" byłoby wszystko cacuchno! Ale to tylko moje zdanie! Aha i jeszcze jedno podstawka rewelacyjna ale stanowczo za mało trupów Czekam na kolejne odsłony i pozdrawiam!
Trzeba było widzieć mój turkusowy oddział clanów xD Ze względu na opinie otoczenia na temat mojej orientacji został fiolet ; (Nie poraża, ale mnie się podobuje Niebieski na skavenach - pierwszy raz widzę, ale ja mało w życiu jeszcze widziałam
Chyba czas zacząć kampanię przeciwko plugawym skavenom która opanowała kraj ^^ Pestinele do pięt Skryre nie dorastają, ja spróbuję kiedyś zrealizować pomysł oparty na klanie Scurvy (dla nie mających ogonków - to klan szczurów-żeglarzy w ścisłym związku ze Skryre w zwiazku czym ŻADNYCH mnichów w ich rozpiskach być nie powinno, a oni sami na klinicznie czystych kradzionych stateczkach powinni figurować)Milicjant jak nic do malowania nie mam zastrzeżeń ale kolorystyka (wiadomo poniekąd kwestia gustu) jakoś mi zupełnie nie pasuje! Aczkolwiek! gdybyś te szaty troszeczkę pobrudził i "postarzył" byłoby wszystko cacuchno! Ale to tylko moje zdanie! Aha i jeszcze jedno podstawka rewelacyjna ale stanowczo za mało trupów Czekam na kolejne odsłony i pozdrawiam!
Co do szczura (choć dawno) powiem, że mój typ ^^ choć ja osobiście nie mogę się przekonać do niemetalowych pestineli żadnych (czyt. - fiura też)
rób większe źrenice albo mniejsze białka;] no i kryształy spaczenia nie pasują zupełnie do tego elfa. lepszy by był np kamień z runami elfimi.
3 ostatnie figsy zdecydowanie lepsze, najfajniejsza ta ostatnia babeczka. ogólnie kolorystyki masz niezłe (może poza szczurem- nieklimatycznie czysty i jaskrawy kolor).
3 ostatnie figsy zdecydowanie lepsze, najfajniejsza ta ostatnia babeczka. ogólnie kolorystyki masz niezłe (może poza szczurem- nieklimatycznie czysty i jaskrawy kolor).
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
nie chce zakladac oddzielnego tematu wiec zapytam tutaj. niby to kwestia gustu ale bardziej podoba wam sie malowanie takie jak w mojej ostatniej figurce (kazdy kolor ma czarny kontur i nie zlewa sie z innym) czy take jak we wczesniejszych, tak jak maluje sie zazwyczaj? moze to malowanie z konturem bardziej pasuje do jakichś figurek?