Armia zjednoczonego Cesarstwa 01.04 - Pistoliers
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Armia zjednoczonego Cesarstwa 01.03.10- Słonecznik i redbull
@Kubon nie rozumiesz. Po prostu jakieś cieniowanie. Wiem, nie lubisz tego, ale to jest zbyt równe.
Mi to wystarczy do powiedzenia nie twoim łaszomKrzyek pisze:Ma wyglądać jak promień słońca, jasny i błyszczący.
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
WIP Skrzydlaty lansjer z Kislevu
Do zrobienia: pióra, hełm, wąsy, "kulka" na lancy, malowanie i podstawka.
Do zrobienia: pióra, hełm, wąsy, "kulka" na lancy, malowanie i podstawka.
Update już wkrótce. Póki co zdjęcie porównawcze jednej z moich pierwszych figurek z jedną z ostatnich.
Prawie nie widać różnicy
Prawie nie widać różnicy
OMG! UPDATE!
Czemu na sztandarze jest symbol chaosu?
Wisła Kraków.
Bo to jest oficjalny symbol zakonu? Poza tym ma 7 promieni, a nie 8, więc nie jest symbolem chaosu.Sevi pisze:Czemu na sztandarze jest symbol chaosu?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Takie pszczele kolory Całkiem fajnie wyszli. Mnóstwo słoneczek musiałeś nawymyślać. Najlepsze to najbardziej z prawej na 1. zdjęciu.
A tak w ogóle to oni są cieniowani? I czemu się tak błyszczą?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Tak są cieniowani, ale metale nie wychodzą mi najlepiej. Błyszczą się bo ich polakierowałem. Taki dodatkowy efekt pasujący do motywu słońca.bem pisze:Takie pszczele kolory Całkiem fajnie wyszli. Mnóstwo słoneczek musiałeś nawymyślać. Najlepsze to najbardziej z prawej na 1. zdjęciu.
Mi odpowiadają błyszczące zbroje
Wreszcie coś się ruszyło.
I grupowe
Teraz robię przerwę od malowania i biorę się za konstrukcję ołtarza. Z niewiadomych przyczyn nie zamieszczałem na tym forum jeszcze żadnych zdjęć "Waltera", ale wkrótce nadrobię zaległości zdjęciami. Proces twórczy jest dość chaotyczny ( tak wiem herezja ), więc nie dziwcie się że na niektórych zdjęciach coś będzie, a na kolejnych już tego nie znajdziecie lub się zmieni.
I grupowe
Teraz robię przerwę od malowania i biorę się za konstrukcję ołtarza. Z niewiadomych przyczyn nie zamieszczałem na tym forum jeszcze żadnych zdjęć "Waltera", ale wkrótce nadrobię zaległości zdjęciami. Proces twórczy jest dość chaotyczny ( tak wiem herezja ), więc nie dziwcie się że na niektórych zdjęciach coś będzie, a na kolejnych już tego nie znajdziecie lub się zmieni.
Fajne mają mordki No i guny oraz podstawki mi osobiście się podobają A no i freehand na sztandarze też jest niczego sobie .Za to ciuszki jakieś takie se:P Płaskie strasznie Cieniowałeś tam co w ogóle ?
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.