Ogre Pirates by Jose
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ogre Pirates by Jose
Znalazłem trochę czasu i jakiś marny aparat. Postanowiłem wrzucić kilka zdjęć mojej armii ogrów. Jedne zdjęcia stare, inne robione dziś. Generalnie dają obraz całej armii
1. BSB - pierwszy model zrobiony i pomalowany w armii
2. Bulle
3. Gorger
4. Yeti
5. Traperzy (Gobliny/Gretchiny/Gnoblary)
6. Szef
7. Śmieciarka z zabawki
8. Jedni z Leadbelcherów
9. Drudzy Leadbelcherzy
10. Ironguci 1
11.Ironguci 2
12.Hunter
13.Gnoblary na tratwie
14.Gnoblaro-gobliny (bo modele gnoblarów są okropne )
15.Butcher
To oczywiście nie wszystkie modele pomalowane i zrobione w armii, ale większość. Nie wrzuciłem m.in. giganta bo zapomniałem o nim W opracowaniu pozostają: Maneaterzy, drugi oddział traperów, drugi butcher, drugi gorger, model tyranta...
link do galerii jakby coś nie wchodziło http://img245.imageshack.us/gal.php?g=bsbt.jpg
1. BSB - pierwszy model zrobiony i pomalowany w armii
2. Bulle
3. Gorger
4. Yeti
5. Traperzy (Gobliny/Gretchiny/Gnoblary)
6. Szef
7. Śmieciarka z zabawki
8. Jedni z Leadbelcherów
9. Drudzy Leadbelcherzy
10. Ironguci 1
11.Ironguci 2
12.Hunter
13.Gnoblary na tratwie
14.Gnoblaro-gobliny (bo modele gnoblarów są okropne )
15.Butcher
To oczywiście nie wszystkie modele pomalowane i zrobione w armii, ale większość. Nie wrzuciłem m.in. giganta bo zapomniałem o nim W opracowaniu pozostają: Maneaterzy, drugi oddział traperów, drugi butcher, drugi gorger, model tyranta...
link do galerii jakby coś nie wchodziło http://img245.imageshack.us/gal.php?g=bsbt.jpg
Chłopie pełen respekt Jako gracz OK mówię Ci Twoja armia jest wielka i trzyma klimat piratów. Szczególnie ciekawie wygladają yetii. ( no i hunter z tymi kotkami od hajów).
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Świetna armia! Całkiem ciekawe konwersje i widać, niektóre modele nie z GW
Btw. wiem, że założenie jest na podstawkach deski pokładu, ale kurde, w żaden sposób nie da się tego ulepszyć? Tu jakieś wiadro z wodą i ścierką Tu coś innego itd. Jakiś złom / liny?
Śmieciarka mnie rozbroiła
Btw. wiem, że założenie jest na podstawkach deski pokładu, ale kurde, w żaden sposób nie da się tego ulepszyć? Tu jakieś wiadro z wodą i ścierką Tu coś innego itd. Jakiś złom / liny?
Śmieciarka mnie rozbroiła
dzięki za komentarze
planuję muszelki, może jakieś skrzynki lub beczki motyw z linami też rozpatrywałem... ale pierw chce wszystko pomalowaćPiotras pisze: Btw. wiem, że założenie jest na podstawkach deski pokładu, ale kurde, w żaden sposób nie da się tego ulepszyć? Tu jakieś wiadro z wodą i ścierką Tu coś innego itd. Jakiś złom / liny?
Najlepsi ogrowi piraci jakich kiedykolwik widziałem
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
wiem ze malowanie nie jest jakie pro ultra sto plus turbo i nawet do tego nie aspiruję ... wykonanie też bo na niektorych modelach uczylem sie GSem robic... niemniej wszystko jest na moim poziomie ktory mnie zadowala...Rasti pisze:Wykonanie nie jest jakieś wyśmienite, dupy nie urywa, no ale pomysł i klimat - świetne!
Tratwa z gnoblarami bardzo mi się spodobała, pomysł na jednostkę wyśmienity, tylko jak Ty modele ściągasz ?
a tratwa jest podzielona na 4 czesci dlugosci 5 modeli... poza tym gnoblary przewaznie w calosci schodzą
To widzę, że zwróciliśmy uwage na to samo - jednorożec - kamikaaaadze!bem pisze:Nie no zajebiste Nosorożec położył mnie na ziemię
A tak serio, jak skończysz armie i dasz urozmaicone podstaweczki to będzie jeszcze lepiej
Malowanie pr0 nie jest, ale jest Twoje, to też ważne
no właśnie średnio pasuje... generalnie nie planowałem wcale rhinoxów itp... ale nawinęła się ta zabawka i tak jakoś wyszło jak widaćjamakot pisze: rozbił mnie ten nosorożec, jak on pasuje do pirackiej atmosfery?
- Master of reality
- Oszukista
Ja chyba jestem inny niż wszyscy bo parsknąłem ze śmiechu na widok tej fajki u leadów
Cala armia super jest
Cala armia super jest
I sold my soul for rock'n roll
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Bardzo fajna armia, a pomysł z gnoblarami na tratwie jest genialny
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Jedna z najciekawszych koncepcyjnych armii jaką widziałem
Jak skończysz, wrzucaj resztę
Jak skończysz, wrzucaj resztę
Lest we forget:
Zgaduję, że pomysł pirackich Ogrów wziął się od pirackiego modelu ludożercy?
Świetne wręcz, bardzo bardzo fajny hunter. Inny, ale także klimatyczny! I fajny bull nygga
Czy mi się wydaje, czy jeden z gnoblarogoblinów ma ludzką mordę? ten w kapeluszu szypułce, drugi od prawej^
Świetne wręcz, bardzo bardzo fajny hunter. Inny, ale także klimatyczny! I fajny bull nygga
Czy mi się wydaje, czy jeden z gnoblarogoblinów ma ludzką mordę? ten w kapeluszu szypułce, drugi od prawej^
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
dokładnie barrel rider with shovel and shield - i ma orginalne nogi po prostu mialem modele met. goblinow ktore sa swietne i po co mialy sie marnowacKołata pisze:To stary, metalowy wolf rider z 5 edycji. Tutaj barrel rider