-----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!
Re: -----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!
Furion jeżeli chciałeś pogłębić moje blood frenzy to trzeba było jeszcze odesłać pocztą puchary PS i DMP...
Żartowniś
Żartowniś
- swieta_barbara
- habydysz
Wypas - to jeszcze w samochodzie nachleje Gasiora i jade do Ystad!Furion pisze:Niestety nie będzie mnie na Pucharze Szczecina, stałem się beta testerem StarCraft'a II
ja i tak o zwyciestwo nie powalcze, bo jesli juz bym mial przyjechac, to szarymi elfami, w sensie doslownym.
@Lucas
puchary i armie Grześka N. przywiezie Kudłaty.
@Lucas
puchary i armie Grześka N. przywiezie Kudłaty.
dobra, skończyłem ściągać najnowszy patch.
wpadam w czarną dziurę na tydzień. pozdro500!
btw. tekst archona gniecie! One plus one... is still one!!!
wpadam w czarną dziurę na tydzień. pozdro500!
btw. tekst archona gniecie! One plus one... is still one!!!
nie pije od poniedziałku przez minimum cały maj.swieta_barbara pisze:Wypas - to jeszcze w samochodzie nachleje Gasiora i jade do Ystad!Furion pisze:Niestety nie będzie mnie na Pucharze Szczecina, stałem się beta testerem StarCraft'a II
poza tym już wziąłem urlop na tą wycieczkę
always Vampire
Pojechać to możesz, popłynąć już niekoniecznieswieta_barbara pisze:Wypas - to jeszcze w samochodzie nachleje Gasiora i jade do Ystad!Furion pisze:Niestety nie będzie mnie na Pucharze Szczecina, stałem się beta testerem StarCraft'a II
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Koniecznie pożyczę trebusz lub jego dowolną wersję - tripantium, biffę, frondibolę, perierre, bricoli etc. W zamian winiaczek, niepasteryzowany browarek lub miodek oferuję.
Jeśli ktoś ma jednego traya pod lancę 9 rycerzy to też się ładnie uśmiecham, takoż dwa traye pod kloce 25 piechurów. Z góry dziękówka za pomoc.
Jeśli ktoś ma jednego traya pod lancę 9 rycerzy to też się ładnie uśmiecham, takoż dwa traye pod kloce 25 piechurów. Z góry dziękówka za pomoc.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
Witam, z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę grających serdecznie zapraszamy na imprezkę do Pubu. Odległość do przejścia od miejscówki turniejowej to jakieś 2 min w piątek zaczynamy po 20:00 w sobotę zaraz po zakończeniu turnieju.
W Pubie mamy:
- zarezerwowane miejsca
- darty
- bilard
- możliwość zrobienia grilla ( przynieść własne mięso, talerzyki etc. grill, podpałka i węgiel są)
W Pubie mamy:
- zarezerwowane miejsca
- darty
- bilard
- możliwość zrobienia grilla ( przynieść własne mięso, talerzyki etc. grill, podpałka i węgiel są)
Czemu nie jestem "pogrubiony"?
Zgloszenie wraz z rozpiska wyslalem 28/04/2010 na animosity@op.pl.
Pozdrawiam
Pelzak
Zgloszenie wraz z rozpiska wyslalem 28/04/2010 na animosity@op.pl.
Pozdrawiam
Pelzak
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."
- swieta_barbara
- habydysz
Czy mozna poinformowac ktoregos z Niemcow, ze chetnie zagralbym z nim pierwsza bitwe? Od ETC nie mialem szansy skopac Krzyzaka.
W piątek do której będziecie w pubie? Będę jechał samochodem i pewnie koło 21.30 będę w Szczecinie, to może zajadę się przywitać chociaż W sobotę też chętnie przyjdę, jednak koło 22 mam być w Hormonie - przywitać się z dawnymi znajomymi ludźmi i miejscami
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
@Pełzak - sprawdzę
@SaH - wpadaj
@Św. Barbara - nie ma problemu sparujemy Cię z kimś.
@SaH - wpadaj
@Św. Barbara - nie ma problemu sparujemy Cię z kimś.