-----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!
Re: -----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!
Właśnie o tym z Lucasem rozmawiam o Cumie
A sytuacja jest taka, że akurat ci znajomi których mam w Szczecinie to albo gdzieś wyjeżdżają, albo ich nie ma i zaczęły się kombinacje, a na dodatek jadę z dziewczyną nie uczestnikiem turnieju. Ale spokojnie jakoś sobie poradzimy:)
A sytuacja jest taka, że akurat ci znajomi których mam w Szczecinie to albo gdzieś wyjeżdżają, albo ich nie ma i zaczęły się kombinacje, a na dodatek jadę z dziewczyną nie uczestnikiem turnieju. Ale spokojnie jakoś sobie poradzimy:)
Ostatnio zmieniony 7 maja 2010, o 10:24 przez -SaH-, łącznie zmieniany 1 raz.
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
- swieta_barbara
- habydysz
Napisalem do wszystkich Niemcow zaproszenie razem z linkiem do orkowego BP. W jakis posob jestem na t3 informowany o wiadomosciach? Przychodza po prostu na mail?
- swieta_barbara
- habydysz
No wiem, ale akurat na BP to mozna nieogranych graczy ruchac najbardziej - chcialem dac im jakies szanse
Przypominam, że można zapisywać się na nasz turniej nawet w dniu turnieju!
Poza tym goście/kibice mile widziani! Dla zawodników kawa, herbata, woda i ciasta za free!!
pozdrawiam
Lucas
Poza tym goście/kibice mile widziani! Dla zawodników kawa, herbata, woda i ciasta za free!!
pozdrawiam
Lucas
Zapraszam wszystkich wieczorem w sobotę na wieczorek satyryczno-kilimatyczny. Będzie tradycyjny humor żydowski oraz wiersze i przyśpiewki w rycerskich i karczemnych klimatach Podzielę się też niepasteryzowanym piwem.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
- swieta_barbara
- habydysz
Moge wpasc tylko na piwo?Gniewko pisze:Zapraszam wszystkich wieczorem w sobotę na wieczorek satyryczno-kilimatyczny. Będzie tradycyjny humor żydowski oraz wiersze i przyśpiewki w rycerskich i karczemnych klimatach Podzielę się też niepasteryzowanym piwem.
9-10 są zapisy im wcześniej tym lepiej szybciej i sprawniej pójdzie.Tofic pisze:Bardziej wypadało by wpaść o 9 czy 10, albo tak pomiędzy?
O 8 powinniśmy być już w szkole więc wpadajcieSzwentas pisze:jak mi sie auto nie rozpadnie to jesteśmy kolo 7 rano:P
Przypominam że z soboty na niedzielę jest impreza wspólna i można coś na grilla zabrać
- Kedziorson
- Masakrator
ja mam pks o 5,40 ;D idę spać bo dopiero z roboty wróciłem
Śledziooownio Przybywaaaam!!!!!!!!!!!
Śledziooownio Przybywaaaam!!!!!!!!!!!
jeszcze tylko 8h do rozpoczęcia turnieju!!
Powodzenia Kohorta!!!!!!
Grubsza historia... Ktos zadzwonil, ze w szkole jest bomba i z tego co zrozumialem do 15 nie ma grania, a za chwile przyjezdza policja
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
O kur.... tego jeszcze nie bylo....
Wielkie BooM w Szczecinie ;P
Ale spokojnie wszystko pod kontrolą, lista podejrzanych rośnie z minuty na minutę ;P
Ale spokojnie wszystko pod kontrolą, lista podejrzanych rośnie z minuty na minutę ;P
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Animosity jest klubem od bicia rekordów, ale tym razem spotkaliśmy się z czymś czego jeszcze w historii WFB nie było.
Jakiś skończony debil napisał sms na policję o rzekomym podłożeniu bomby w szkole. Gracze zostali ewakuowani, a turniej wstrzymany do g. 15:00. Nie zabezpieczyliśmy ciast
Większość z graczy skupiła się w pobliskim pubie, gdzie postanowiła odpocząć przy piwie i bilardzie
Jakiś skończony debil napisał sms na policję o rzekomym podłożeniu bomby w szkole. Gracze zostali ewakuowani, a turniej wstrzymany do g. 15:00. Nie zabezpieczyliśmy ciast
Większość z graczy skupiła się w pobliskim pubie, gdzie postanowiła odpocząć przy piwie i bilardzie