MMA, KSW, UFC i inne dziwne skróty
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
MMA, KSW, UFC i inne dziwne skróty
Nikt nie emocjonuje sie Pudzianem? (I wcześniejszymi walkami)
Zanim będzie wpierdol główny to pewno już będzie północ.
Ale oglądam.
Ale oglądam.
ja słucham jednoczesnie robiąc podstawki do armii . Póki co pierwsza walka średnio emocjonująca
"Średnio emocjonująca" to była Scarlett Johansson w drugim Ajron Menie. A pierwsza walka po prostu nudna i totalnie niewidowiskowa.
Kto wie co to za kapela i kawałek rapcore'owy przed drugą walką właśnie leci?
EDIT: Cowder. Dzięki komentatorom
Kto wie co to za kapela i kawałek rapcore'owy przed drugą walką właśnie leci?
EDIT: Cowder. Dzięki komentatorom
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Stawiam na japończyka. Pudizan niech zostanie przy strongmanach. On nie ma żadnej techniki..
Oj tak pokazł dobrą walke w górze.
Vegh i Tabera jakoś bez przekonania. Bardziej przekonuje mnie Hiszpan, bo mu mądrzej z oczu patrzy
EDIT: haha, w ostatnich dwóch sekundach. Ładnie, cierpliwie, inteligentnie -- wypas!
EDIT: haha, w ostatnich dwóch sekundach. Ładnie, cierpliwie, inteligentnie -- wypas!
Tak się te walki powinny kończyć -- nokaut albo odklepanie. A nie jakieś żenujące punkty czy sędziowanie
No, jedziemy Orłowski i Błachowicz. Ledwo to zacząłem pisać, a Błachowicz już dominuje.
EDIT: forum jest za wolne
No, jedziemy Orłowski i Błachowicz. Ledwo to zacząłem pisać, a Błachowicz już dominuje.
EDIT: forum jest za wolne
Zajebiste rozczarowanie. Zastanawiałem się na ile Mariusz jest w typie Fedora, a na ile Bobba Sapa. Niestety wyszedł klasyczny Bob - atak, młotki - albo padniesz, albo spoko - ja i tak dostanę zadyszki. Mariusz już wie, że z Sylvią będzie przejebanie ciężko. Straszna szkoda - myślałem, że u niego z kondycją jest znacznie lepiej.
Nie no zasłużył bezwzględnie - przecież obalił go Pudzian z 5 razy, trafił z 25, w drugą stronę zero obaleń, mniej ciosów, o porównaniu siły nie ma nawet co mówić. On nie wygrał, bo wygrać z Mariuszem za bardzo nie mógł - za mała masa i siła.
+1ksch pisze:Nie no zasłużył bezwzględnie - przecież obalił go Pudzian z 5 razy, trafił z 25, w drugą stronę zero obaleń, mniej ciosów, o porównaniu siły nie ma nawet co mówić. On nie wygrał, bo wygrać z Mariuszem za bardzo nie mógł - za mała masa i siła.
Tego pana to zawsze lubiłem oglądać.Taki sympatyczny z paszczęki.ksch pisze:Bob - atak, młotki
A teraz jak dla mnie walka wieczoru .