Singiel 09.05.2010 Warszawa - zmiana terminu i formatu !!!
Re: Singiel 09.05.2010 Warszawa - zmiana terminu i formatu !!!
Pozyczy ktoś varghulfa?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
2350
możesz dopisać mnie i moją brodatą armie .
trzeba wysylać rozpe?
możesz dopisać mnie i moją brodatą armie .
trzeba wysylać rozpe?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Najprawdopodobniej 2350, bo na 2500 prawie nikt głosu nie oddaje.
Kielon, Fish wpadajcie grać. Zwłaszcza że do wygrania są telefony, bo w materii nagród nic się nie zmieniło (3 pierwsze miejsca), poza tym że czwarty telefon będzie nagrodą za hobbystykę.
Arbiter, nie trzeba, bo punktów za to i tak nie będzie, a że rozpiski jawne to i tak wszystkie przekręty na początku wyjdą, a ja dzisiaj i tak wszystkich nie dam radę sprawdzić.
Kielon, Fish wpadajcie grać. Zwłaszcza że do wygrania są telefony, bo w materii nagród nic się nie zmieniło (3 pierwsze miejsca), poza tym że czwarty telefon będzie nagrodą za hobbystykę.
Arbiter, nie trzeba, bo punktów za to i tak nie będzie, a że rozpiski jawne to i tak wszystkie przekręty na początku wyjdą, a ja dzisiaj i tak wszystkich nie dam radę sprawdzić.
To jeszcze 5 osob!!!! Btw, moze przedluzymy czas na zapisy do 22:00? Jest sobota, ladna pogoda, juwenalia. Ludzie poza domem.
Druknie mi ktos rozpe?
Druknie mi ktos rozpe?
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
No, ale z tego co widac, to wszyscy glosowali niemalze tak samo.
Przydaloby sie 20 osob, zeby bylo do ligi.
Jakbys mogl, to jeszcze zmien pierwszy post, bo tam sa same niejasnosci
Przydaloby sie 20 osob, zeby bylo do ligi.
Jakbys mogl, to jeszcze zmien pierwszy post, bo tam sa same niejasnosci
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A potrzebujesz kogoś do blatowania?
Jeśli tak to ja się zglaszam
Jeśli tak to ja się zglaszam
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..