Ziemas Ty padlinozerco flejmowy, skupiaj sie na pozytywach, a nie smrodow szukaszWy powiedzcie lepiej co Klops odwalal, bo z relacji Kudlatego ciekawie sie zapowiada
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozzdrawiam
Pelzak
Ziemas Ty padlinozerco flejmowy, skupiaj sie na pozytywach, a nie smrodow szukaszWy powiedzcie lepiej co Klops odwalal, bo z relacji Kudlatego ciekawie sie zapowiada
To dobrze Ci ze mną poszło skoro opanowałem sytuację i skończyłeś 17-3Gniewko pisze:Przeciwnik opanował sytuację na polu bitwy i zmusił moje wojsko do odwrotu. Efekt - 17-3.
Ah tak.. khe, khe Twoi chłopi dali się przekupić DWOMA kiszonymi ogórkami za taką akcję!Gniewko pisze:Przez całą bitwę męczyła mnie okrutna sraczka (3 wycieczki do kibla), podejrzewam, że dosypano mi spaczeń do piwa
Mógłbyś ponownie wrzucić filmiki, albo osoba co ma premimum? Bo linki wygasłyElvis pisze:Przed szkołą troszke przed południem :
http://rapidshare.com/files/385426484/MOV00665.MP4.html
Eleganckie wejście :
http://rapidshare.com/files/385426486/MOV00666.MP4.html
swieta_barbara pisze:btw. Pajak, nie jestem pewien, czy mozesz na Rhinoxy rzucac czary z ogrowej. No ale to przeoczenie, bo Rhinoxow po prostu nie bylo, jak wychodzil dex.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Klops jest niereformowalny. probujemy go cywilizowac, na lokalach sypiemy karniaki bez litosci, ale on chyba najwiecej przyjemnosci bierze nie z grania, tylko z bycia bucem. wspolczuje wszystkim ktorzy musieli z nim grac.Lucas pisze: Jako sędzia miałem bardzo mało roboty, poza jednym przypadkiem... Klops trafił na Marchewę = trafiła kosa na kamień. Obaj gracze mieli problemy ze wzajemną komunikacją i interpretowali zasady na swoją korzyść. W sytuacji, gdy jeden twierdzi, że rzucił 1 na LOS, a drugi mówi, że 6 sędzia niewiele ma do powiedzenia poza rozwiązaniem rzut na 4+. Niestety to nie pomogło ostudzić emocji i byłem zmuszony przerwać pojedynek, zasądzając remis. Ten incydent raczej odbił się humorystycznie po sali...![]()