Skład na ETC 2010

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Re: Skład na ETC 2010

Post autor: Rince »

Ale Lazurowi nie chodzilo o caly sklad, lecz o samego kapitana, a zdaje sie ze Debek w tej roli sprawdzil sie znakomicie. Banalne porownanie; w druzynach pilkarskich sklad zmienia sie non stop, a kapitan raczej rzadko.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

to może od razu skład z 2006 roku, bo się sprawdził?
Ba, był zajebisty. Popieram propozycję w 100% :mrgreen:
a zdaje sie ze Debek w tej roli sprawdzil sie znakomicie
Inni kapitanowie też zajmowali 2 miejsca. Dębek był zajebisty z tego powodu, że słabą armią punktował lepsze. Ale to samo robiłem ja, kiedy na pierwszym euro jako free frag brałem najmocniejsze armie i nie oddawałem ani punktu. Jest to spory atutut, ale czy decydujący? Z tego, co na razie widziałem, nasze składy składały się przede wszystkim z zajebistych graczy, którzy mogą grać z każdym. I przy słabych paringach robią 10:10, a przy dobrych 20;0. Imo tę linie nalezy kontynuowac
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Fisch pisze: Niestety nie jest to stabilna armia ze względu na psycholgoię
ta @#$%^&* zasada (psychologia) powoduje że DE nie wygrywają Masterów

:wink:

żółw,
Ż.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Jankiel, branie wszystkiego na klate, to niekoniecznie cecha dobrego kapitana...
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Żaba pisze:
Fisch pisze: Niestety nie jest to stabilna armia ze względu na psycholgoię
ta @#$%^&* zasada (psychologia) powoduje że DE nie wygrywają Masterów

:wink:

żółw,
Ż.
Zaba milcz :lol2: :lol2: :lol2:
Jakim cudem byly DE w top3??
Normalnie unbeliveable ;)

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Rince pisze:Ale Lazurowi nie chodzilo o caly sklad, lecz o samego kapitana, a zdaje sie ze Debek w tej roli sprawdzil sie znakomicie.
That was exactly my point.
Morrok pisze: to może od razu skład z 2006 roku, bo się sprawdził?
...
Jeśli nie stracili formy i dalej cisną to czemu nie? :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Panowie polityka, polityka - nie zdziwie sie jesli w skladzie nie bedzie nikogo z JH , ani z ludzi popierajacych zeszloroczny sklad (poza Furionem, ktory byc musi). Chcialbym sie mylic, bo oznaczaloby to wybieranie najlepszego skladu, a nie wszedobelska wfbowa polityke.

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Ziemko pisze:(poza Furionem, ktory byc musi)
Dzieki Ziemko ;>

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ty nie popierales jakos zeszlorocznego skladu JH z tego co pamietam? Czytaj dokladnie 8)

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Wybranie najlepszego składu jest o tyle ciężkie, że jak już napisałeś mamy sporo b. dobrych graczy i wybór nie jest łatwy. Nie mam żadnego wpływu na wybór składu więc podsumuje...
Skład nieważny... podium musi być :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Hurtmaker
Chuck Norris

Post autor: Hurtmaker »

a ja się zdziwię, bo nie podejrzewałbym co poniektórych o hipokryzję. Ci co najgłośniej krzyczeli o ustawianiu składu w zeszłym roku dziś staną przed tym samym dylematem, co krytykowani przez nich poprzednicy. wybrac mocny skład, czy taki, w którym nie będzie panów A,B i C.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Lazur masz racje - sklad niewazny podium musi byc ;)

P.S. Wspolczuje kazdej kolejne reprezentacji, bo gdyby zajela ona 4-5te miejsce w kraju uznane to byloby za maksymalna porazke, a w gruncie rzeczy jakby nie patrzec to nie jest slaby wynik ;) W tym roku zjedziemy makaroniarzy mam nadzieje!!! ;)

Hurtmaker - wiesz gdyby oni teraz olali ludzi sprzed roku co grali, byloby to do zrozumienia jako vendetta , ale jest to i tak w gruncie rzeczy bledne kolo.

Awatar użytkownika
Hurtmaker
Chuck Norris

tak jak mówisz Ziemko..błędne koło, które będzie rzucało cień nie tylko na coroczny wybór ojro-składu ale całą masę decyzji w trakcie sezonu ligowego :|

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

W tym roku podium juz nas chyba nie usatysfakcjonuje. Jesli po raz kolejny Polska skonczy na 2gim miejscu, to chyba trzeba bedzie zwrocic sie do egzorcysty.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Jankiel, branie wszystkiego na klate, to niekoniecznie cecha dobrego kapitana...
Ale ja nie byłem kapitanem. Jedyne podobieństwo to to, że oboje mieliśmy chujowe armie.
Ty nie popierales jakos zeszlorocznego skladu JH z tego co pamietam
Źle pamiętasz.
W tym roku podium juz nas chyba nie usatysfakcjonuje
Imo nawet trzecie miejsce powinno cieszyć. Natomiast każde niższe będzie porażką
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Cosm ty tez byles w grupie manipulatorow no prosze :D
Jest szansa na dobranie racjonalneg skladu bo 2 z lewicy 2 z prawicy - byleby sie nie pozarli ;)

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Jankiel pisze:
Ale ja nie byłem kapitanem. Jedyne podobieństwo to to, że oboje mieliśmy chujowe armie.
...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Hurtmaker
Chuck Norris

nie wiedzialem, że z Ciebie taki purysta językowy...

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

2 z prawicy, 2 z lewicy i 2 ze środkowicy. Panowie to nie wybory do EURO parlamentu. Nasze sukcesy na EURO muszą być jak serial... mają trwać!
Dobra już nie robię presji na zawodnikach bo się skład wykruszy :)
No może tylko dodam, że bez medali mogą do kraju nie wracać i szukać azylu na Ukrainie :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Ziemko pisze: Byleby sie nie pozarli ;)
Prawdziwą sztuką jest wznieść się ponad podziały i wygrać tych najlepszych z najlepszych, nawet mimo tego, że się za kimś nie przepada. Myślę, że Panowie z obecnego Top4 dadzą szansę na pre-ETC każdemu dobremu graczowi i wybiorą tych naj.. nawet jeśli będą z Jeźdzców Hardkoru czy dowolnego innego klubu. Szkoda że nie każdy tak potrafi :?

Nie zgodzę się tez z tezą, że jseteśmy w stanie wystawić tak samo mocne 2-3 składy - kto kiedyś zagrał z Włochem, Duńczykiem czy Niemcem na Euro wie o czym mówię. To są bardzo wymagający i znakomici gracze, gdzie mały błąd nie będzie ci wybaczony. Na tych pierwszych i niektórych z tych drugich trzeba uważać zresztą też z innych wiadomych wszystkim powodów.

ODPOWIEDZ