Z tego co kojarzę to busy zatrzymują się przy dworcu (na pewno z Katowic oraz Krzeszowic)Ukalez pisze:Nie wiecie, czy stacja busów jest przy dworcu, bo zdaje się, że do Was na tur od dworca jest rzut beretem??
Parowy GRUNWALD IV - Kraków 15 V (zmiana terminu)
Re: Parowy GRUNWALD IV - Kraków 15 V (zmiana terminu)
wszyscy prywatni zatrzymuja sie tez na dworcu głównym ( pks) koło zajezdni mpk - ruchomych scodów, ew na pawiej ( po zdrugiej stronie galerii krakowskiej) czesc busów na skałe, ojców zatrzymuje sie na nowym kleparzu.
Pozdro
Pozdro
Ok, dzięki za odpowiedź. To może w takim razie i Kielce się wybiorą 

Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...

Wpadajcie, tylko nie zapomnijcie majonezu

Ja już dzisiaj wiem że mnie na 98% nie będzie 

Mamy w d... 50 % , nie baw się w arbala który zawsze pisze na x procent będę a potem go niema, tylko albo tak albo nie.
skejwen nie przypominam sobie żebym pisał w tym temacie że się zjawię
Byłem do tej pory na 2 z 3 turów w Krk. Tak wiem że bardzo obiecywałem obecność na tym jednym a później wyszło jak wyszło ale co tam 

Ja o całokształcie mówię, wliczajac w to imperium 

Następny turniej chciałbym zorganizować 19 lub 26 czerwca. Zależy czy będzie Sala Baletowa wolna oraz od tego kiedy czterdziestkowcy chcą zorganizować turniej.kotson pisze:Czy macie jakieś orientacyjne pomysły nadatę turnieju w czerwcu, bo jeśli byłoby to po mojej sesji bardzo chętnie przyjechałbym nawet jeśli nie zagrać, to pooglądac i zapoznac się :D
A oto wyniki "Elitarnego Grunwaldu":
1. Warzyw + Butan (Woch + HE)
2. Skaven + Skavenik (Liz + Woch)
3. Slawek M. + Marcin M. (Emp + WE)
4. Dibo (Bestie + Bretka)
Turniej sie udał : )